Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 12:23:02 hores

Dimarts, 03 de novembre del 2020
FUTBOL-SALA

L'Hispànic cau per la mínima a Saragossa davant l'Intersala B

Després de huit mesos sense competir l'equip torrentí ha tornat a disputar un partit oficial. Les dues primeres jornades es van suspendre, la primera per un positiu de les de Torrent i el segon per la situació a Saragossa, el partit va finalitzar 4-3

És curiós que la passada jornada el Cessar Augusta no viatjara a Torrent per la situació a Aragó, no obstant això, Bisons si es va desplaçar a Saragossa igual que Hispànic ho ha fet aquesta jornada, la Federació Espanyola de Futbol hauria de tallar aquestes situacions.

Partit disputat en el pavelló saragossà de Tenerías a porta tancada, trobada que arranque amb molta intensitat per tots dos blocs i amb molta igualtat i respecte entre els dos conjunts, ocasions de tots dos blocs per a marcar, amb dos pals de les locals Emma i Bea, però mitjançada la primera meitat la fortuna s'ha aliat amb l'equip aragonés que en un servei de cantonada de Laura centre una pilota a l'àrea i sense cap risc ha colpejat en el cos d'una defensora que ha desviat l'esfèric al fons de la xarxa 1-0 per a les internistes, les valencianes han continuat lluitant i en el minut 11 Marta s'ha tret una sabatada que ha trencat les teranyines de la porteria aragonesa posant les taules 1-1.

Les torrentines embravides han anat pel segon amb insistència a l'àrea de Sara però la portera negriblau estava molt encertada, però en aquesta ocasió la sort ha canviat al costat valencià i ha sigut Gema la que ha llançat un fort tret que ha impactat en una defensora per a acabar en el fons de la xarxa 1-2, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

El reinici ha sigut molt semblant a l'inici, però Bea arribat el minut 26 ha enxampat avançat a l'equip torrentí i ha ficat una boníssima pilota en profunditat a Cris Arbues i ha posat taules en l'electrònic 2-2, les visitants l'intentaven amb més cor que cap i en el minut 29 Sara portera local deté una pilota i mana una altra pilota llarga a l'esquena de les torrentines perquè Bea pose el 3-2, arribat el minut 35 les de Torrent han jugat de 5 tancant a les locals amb bones parades de Sara que a més quasi vençut el minut 36 ha fet una nova parada llançant directe a porteria valenciana per a posar el 4-2.

Les de Gines continuaven amb l'assetjament i enderrocament local jugant de cinc però Sara continuava mostrant la seua qualitat sota pals, mitjançat el minut 38 en una jugada assajada de cinc Paula Martínez finalitze un golàs 4-3 quedava temps però Sara i el seu defensa han evitat l'empat, arribant al final de la trobada amb la victòria per la mínima de les aragoneses.

Increïble els últims cinc minuts de les torrentines que han embotellat a les negriblaves en la seua àrea, però per desgràcia els ha faltat la recompensa del gol. El pitjor ha sigut les dues primeres jornades sense competir que van tallar en sec la dinàmica ascendent de les torrentines de la pretemporada, ja que després del positiu abans de la primera jornada l'equip no va poder ni entrenar, més el suspés de la segona jornada ha provocat la falta de ritme competitiu.