Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2024 a les 13:02:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 30 de Octubre del 2020

Torrent intensifica el Dispositiu Especial per a Tots els Sants

L'horari de visites del cementeri és de 8.30 a 18.00 hores, que disposa d'un dispositiu especial de seguretat Les línies Roja, Blava i Verda de TorrentBus són gratuïtes i compten amb un servei especial per al dissabte i diumenge

A dos dies per al dia de Tots els Sants, l'Ajuntament de Torrent, juntament amb la Policia Local i en col·laboració amb el cementeri parroquial, ha incrementat les actuacions del protocol d'actuació dissenyat per a aquesta data assenyalada i que es venia implementant des del dilluns 26, a causa de la situació excepcional en la qual ens trobem.

 

Des del dia d'ahir ja està operatiu el servei extraordinari previst per a aquest cap de setmana, per la qual cosa s'han col·locat tanques dibuixant un recorregut en zig-zag a la porta del cementeri, per a assegurar que es compleix amb la distància de seguretat i vetlar perquè tot transcórrega amb la major normalitat els dies que es preveu una major afluència. També s'han habilitat dos accessos per a persones majors i amb mobilitat reduïda.
Per a aquest Dispositiu Especial de Tots els Sants, Policia Local compta amb un operatiu especial de 62 components, a més de la col·laboració de 12 membres de Protecció Civil, que s'encarreguen de regular els accessos al cementeri i el trànsit. Quant al trànsit, s'ha limitat la circulació de vehicles pel carrer Verge de la Soledat a un sol carril, facilitant l'accés a peu dels veïns i veïnes de Torrent a través de l'altre carril i la zona d'aparcament.


Cal recordar que el pàrquing de les instal·lacions esportives de Parc Central és gratuït, igual que el servei de TorrentBus en les línies blava, roja i verda. El dissabte aquest servei serà fins a les 18.00 hores amb freqüència de pas cada 20 minutos i el diumenge serà de 9.00 a 18.00 hores amb freqüència de pas cada 20 minutos.
La normativa que s'està aplicant en el cementeri exigeix el que s'estableix per la Conselleria de Sanitat. Els accessos exteriors i el trànsit estan controlats en tot moment per la Policia Local per a evitar que es produïsquen aglomeracions.


S'han creat zones diferenciades d'entrada i eixida amb el que únicament es podrà accedir per la porta principal i eixir per la porta lateral, a més de fixar un aforament màxim de 2000 persones. S'ha prescindit d'utensilis d'ús comú com a poals, graneres i escales, per a evitar un possible focus d'infecció.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.219.1

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.