Dilluns, 17 de Juny del 2024

Actualitzada Dilluns, 17 de Juny del 2024 a les 12:59:10 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 30 de Octubre del 2020
SANITAT

Es disparen els contagis a Torrent fins als 204 nous casos quinzenals

La xifrade nous positius és el segon pitjor registre de la segona ona i s'acosta a la pitjor xifra d'agost

L'arribada del fred i el pont d'octubre ha disparat els contagis a Torrent. Les dades conegudes han avivat la por a un segon confinament domiciliari com al març. Segons les estadístiques públiques de Sanitat, el creixement de la pandèmia a Torrent és ja del 2,4% diària, i la taxa de contagi a 14 dies supera ja els 200.

A pesar que els contagis són encara menors comparats als d'agost, l'arribada de l'hivern preocupa per la major activitat en espais tancats. Amb aquestes dades, Torrent aconsegueix ja les 1.171 persones contagiades, 65 persones més que l'últim registre de fa tres dies, i 168 més que fa 14 dies. Afortunadament el número de morts continua estable a la ciutat.

Més aules i treballadors en quarantena
El creixement de casos també s'ha notat en les quarantenes. La xifra de persones que han de guardar aïllament s'ha multiplicat en aquesta segona ona, i ha obligat a posar en marxa el protocol anticovid en empreses i als col·legis. En els últims dies almenys 6 centres han tingut o tenen aules en quarantena després de detectar casos positius o tindre a persones que han estat en contacte amb ells.

Segons Monica Mata, portaveu de la plataforma de pares i mares a favor de la jornada contínua, les aules en quarantena han augmentat de manera important. Segons fons oficials, el més afectat en aquests moments és el col·legi Montesión amb tres aules que han de seguir el curs escolar des de casa. Segons informacions obtingudes per la plataforma mijantçant els pares i mares, també s'han donat casos recentment en el col·legi El Vedat, Sant Pasqual, Maria Auxiliadora, El Molí, o Institut Marxadella. A l'inici del curs a principis de setembre també es van haver de posar en quarantena aules en els col·legis Sant Joan Baptista i Madre Sacramento.

 

Segons ha pogut saber este periòdic per fons municipals, la incidència del virus a les aigües residuals ha crescut especialment als districtres 3 i 4 corresponent a El Vedat i urbanitzacions i tambe a la zona sur de la ciutat. Els nivells alerten d'un possible empitjorament de la situació en els pròxims dies. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.76.218

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.