Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 29 de Octubre del 2020
COMERÇ

Idea't torna amb la campanya "Comerç de proximitat, aliments de qualitat"

Amb aquesta iniciativa es pretén conscienciar a la població dels avantatges que té comprar en els establiments de proximitat que ofereixen als seus clients productes frescos, de temporada i elaborats de manera artesanal; i motivar-los perquè consumisquen productes de proximitat

Per quart any consecutiu, l'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal IDEA'T, posa en marxa la campanya de sensibilització i suport al xicotet comerç del sector d'alimentació "Comerç de proximitat, aliments de qualitat".
 

Amb aquesta iniciativa es pretén conscienciar a la població dels avantatges que té comprar en els establiments de proximitat que ofereixen als seus clients productes frescos, de temporada i elaborats de manera artesanal; i motivar-los perquè consumisquen productes de proximitat.
 

A més de la corresponent campanya publicitària tant en mitjans convencionals com en mitjans en línia, els més de 40 comerços participants (carnisseries, fleques, verduleries, salaons... entre altres) obsequiaran els clients amb un porta-màscares amb la imatge de la campanya i amb les principals mesures de prevenció contra la COVID-19. També entregaran calendaris de 2021 els protagonistes dels quals seran els torrentins i torrentines de la campanya "100% amb el comerç de Torrent".
 

D'altra banda, en comprar en els comerços d'alimentació participants, els clients entraran en un sorteig de tres cistelles de Nadal i 30 premis de 50 euros per a comprar en aquests mateixos comerços. El sorteig se celebrarà l'11 de desembre, abans de les festes nadalenques, perquè els agraciats puguen gaudir del premi durant aquestes.
 

Marina Olivares, regidora responsable d'IDEA'T, considera que "fent costat als comerços de proximitat, fem costat a l'economia local, respectem el medi ambient, consumim productes de gran qualitat, cuidem de la nostra salut, rebem un tracte amable i personalitzat, tot són avantatges. A més, els xicotets comerços també ens ofereixen serveis com la nostra comoditat, com la possibilitat de fer comandes per whatsapp o altres mitjans digitals, o el servei a domicili".

Gran èxit de la campanya "Targeta +25"
El regidor d'Economia, Andrés Campos, ha comentat que la campanya "Targeta +25" per a fomentar les compres i el consum local està sent un èxit, ha tingut un gran acolliment en la ciutadania de Torrent i en els seus comerços.

 

De fet, ha sigut necessari incrementar el pressupost destinat inicialment a la mateixa, que ha passat de 30.000 a 50.000 euros, la qual cosa suposa que un import total de 250.000 euros en targetes circulant pels comerços de Torrent. "Estem realitzant els tràmits oportuns per a augmentar encara més l'aportació municipal a aquesta campanya perquè siga possible estendre-la, almenys, fins a final d'any", ha comentat Andrés Campos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.234.232.228

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.