Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 28 de Octubre del 2020
TEATRE

La bailaora Adriana Bilbao i la màgia de Jorge Blass acomiaden octubre en l'Auditori

L'Auditori de Torrent "Vicent Torrent" tanca la seua programació d'octubre amb dos grans espectacles de flamenc i màgia.

"Hierro" és la proposta que ens porta la balladora Adriana Bilbao el divendres 30 d'octubre. Un relat sobre els treballadors, la migració, el flamenc, els andalusos, la cultura basca, les dones... Una proposta innovadora que uneix llenguatges diferents.

 

El flamenc i la cultura basca, vistos tots dos des de dos vessants diferents: la tradició i la creació. Adriana Bilbao posseeix una ment curiosa i inquieta i, encara que el seu ball es defineix dins del flamenc més tradicional, la seua inquietud i interés per renovar-se li permeten anar explorant i provant altres codis a través d'un moviment elegant i subtil però també impetuós i viu, buscant col·laboracions amb artistes d'altres disciplines, tal com fa en "Ferro" amb el músic i cantautor de Iparralde, Beñat Achiary.

 

I el dissabte 31 d'octubre, La màgia de Jorge Blass, noves i sorprenents il·lusions en una hora i mitja d'espectacle per a tota la família. Un xou amb efectes impossibles i visualment espectaculars, amb aparicions, desaparicions, levitacions impossibles i màgia interactiva en la qual el públic és el protagonista. Tot això embolicat en un halo de misteri i una cuidada estètica que aconseguirà que tornem a il·lusionar-nos i somiar amb l'impossible.

 

Espectaculars efectes màgics amb els quals Jorge recorre el món actuant en teatres i televisions de Las Vegas, Hollywood o Shangai. Els seus espectacles han sigut premiats amb la Vareta Màgica d'Or en Muntanya Carlo i el Premi Siegfried and Roy a Las Vegas.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.46.36

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.