Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 28 de Octubre del 2020
CRISI CORONAVIRUS

La Policia imposa 29 multes en el primer cap de setmana de toc de queda

A més es van desmantellar dues festes il·legals durant la primera nit amb restriccions de mobilitat en la localitat

La forces de seguretat de l'Estat han sancionat a 29 persones per incomplir el toc de queda que va entrar en vigor dissabte passat 24 d'octubre. A més s'han desmantellat dues festes il·legals i esteses actes als assistents. A més, tant la Policia Local com la nacional continuen amb la seua labor de vigilància i control del compliment de les obligacions amb motiu de la pandèmia i han multat a 32 persones per no portar màscara, obligatòria en espais públics i privats des de fa 3 mesos.
 

En aquest sentit, Jesús Ros, ha recordat que "estem en moments complicats i hem de ser responsables" El màxim edil ha recalcat que, "malgrat aquestes xifres, els torrentins i torrentines estan complint amb les recomanacions i les obligacions que dicten les administracions públiques".

 

Ros ha demanat als torrentins i torrentines que reduïsquen la mobilitat tot el possible, "no és una prohibició, és una recomanació de la Generalitat, però hem de recordar que estan prohibides les reunions de més de 6 persones que no siguen convivents i hem de continuar sent responsables com fins ara".
 

Per part seua, el portaveu socialista, Andrés Campos, ha anunciat que s'estan treballant amb nous protocols a l'Ajuntament per a protegir la seguretat dels funcionaris. Entre les recomanacions es demana que les pauses de descans siguen individuals, així com instaurar el teletreball en major percentatge.

 

Campos ha anunciat que "s'adoptaran noves mesures de senyalització en la planta baixa de l'edifici de l'ajuntament on s'atén els ciutadans de manera presencial igual que en l'edifici de l'antic Ajuntament i per a això ja estem treballant amb els sindicats en aquest sentit".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.35.148

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.