Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dilluns, 26 de Octubre del 2020
FULTBOL

El Torrent s'estrena al Sant Gregori amb empat

Jefrie, amb una espectacular xilena, va igualar el punt inicial visitant. Una brillant mà de Sebas i el pal, a tret d'Hugo des de la frontal, van evitar el gol de la victòria torrentina quedant el partit amb empat a un gol

El Torrent CF es va quedar a les portes de sumar la seua primera victòria de la temporada enfront del CD Benicarló, que es va trobar de cara amb el partit, després d'avançar-se en els minuts inicials. En la recta final del partit, una espectacular xilena de Jefrie va significar l'empat, que apunte va estar de desfer Hugo a favor del Torrent. Entre Sebas i el pal van evitar la primera victòria taronja.

Encara que a porta tancada, el Sant Gregori va tornar a viure un partit de Tercera Divisió després de 27 anys. Trobada que els abonats del Torrent CF van poder seguir a través de la pàgina web del club.
Els errors es paguen cars en Tercera Divisió. No s'havien complit els primers deu minuts de partit quan una pilota filtrada entre línies va permetre a Diego Díaz plantar-se només davant Toni Belmonte per a fer el 0-1. El Torrent CF no tardava a respondre amb un lliure directe des de la frontal ben executat per David que obligava al portera visitant Sebas a estirar-se per a evitar l'empat.

Els de Santi Marín, com ja ocorreguera fa una setmana a Paterna, van anar de menys a més, amb més ímpetu si cap, a la recerca de l'empat. Fruit de la pressió "taronja", i amb el Benicarló esperant la seua oportunitat a la contra, va arribar el segon avís dels de Santi Marín. Aconseguit el minut 20, Yassine, va arribar fins a la línia de fons, i el seu centre va ser rematat per Jefrie, una cosa forçada, al primer pal. La pilota va eixir fregant el pal esquerre de Sebas.

El domini local es feia evident segons avançaven els minuts i superada la mitja hora de joc, de nou Jefrie, tornava a trobar posició de tret, aquesta vegada de xilena. El seu tret centrat va anar a parar a les mans del porter del Benicarló. En els minuts finals, els cadefuers van aconseguir traure's de damunt la pressió i es va arribar al descans amb l'avantatge mínim visitant.

Després de la represa, les forces es van equilibrar i al Torrent CF li costava més acostar-se als dominis de l'àrea visitant. El carrusel de canvis per part de tots dos entrenadors va donar un nou aire al partit. De fet, a punt va estar el Benicarló de fer el segon prop del minut 65 de partit.

Per part seua, Santi Marín va apostar fort, i després de donar entrada al recent fitxatge, Germán Rabasco, a més de Pedro i Marc; mancant quinze minuts per al final, Michel entrava substituint al capità Galindo. Just en la següent jugada arribaria l'empat taronja. Després d'una internada d'Hugo per banda esquerra, el seu centre al cor de l'àrea, va trobar a Jefrie que, amb una espectacular xilena, aconseguia batre a Sebas.

A punt va estar de sumar els tres punts el Torrent CF quan, mancant quatre minuts per al final, Hugo es va plantar en la frontal esquerra de l'àrea i el seu tret creuat va ser desviat per Sebas al travesser. El partit va acabar en camp del Benicarló, amb el Torrent bolcat a la recerca dels tres punts. L'última la va tindre Peris, en el minut 89, amb un dispar croat des de la dreta que va eixir fregant el pal defensat per Boris.

Fet i fet, repartiment de punts en el Sant Gregori que permet als de Santi Marín continuar sumant, encara que amb la sensació d'haver deixat escapar la primera victòria del Torrent CF aquesta temporada. La setmana pròxima el Torrent visitarà al Vilamarxant CF.