Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 26 de Octubre del 2020
ATLETISME

L'atleta Alex López, medalla de bronze en triple salt

Alex López ha competit molt bé en aquest Campionat nacional sub16, anava al capdavant en les dues primeres rondes de salts, en el seu tercer intent ha saltat 13,39 m millorant en més de mig metre la seua anterior marca el que li ha valgut per a guanyar aquesta medalla de bronze

Alex López ha competit molt bé en aquest Campionat nacional sub16, anava al capdavant en les dues primeres rondes de salts, en el seu tercer intent ha saltat 13,39 m millorant en més de mig metre la seua anterior marca el que li ha valgut per a guanyar aquesta medalla de bronze.

 

També Ariana Robles ha fet una gran carrera en la primera semifinal de 1000 m, ha sigut una carrera lenta fins al primer 200 m en què Ariana des de darrere ha pujat el ritme avançant per fora en la corba per a posar-se en les primeres posicions i classificant-se per llocs per a la final, una final que ha sigut molt ràpida i en la qual Ariana ha anat remuntant sobretot en els últims 100 m per a arribar a meta en 6a posició parant el crono en 3′ 01″23 i batent el rècord del Club.

 

I la nostra última participant ha sigut Rocío Jara 5a en la prova de salt d'alçada. Ha començat passant a la primera des de l'1,45 fins a l'1,60 millorant en 2 cms la seua marca personal i per molt poc no ha sigut bronze perquè passant a la primera el llistó en 1,62 m que li va faltar poquíssim, l'haguera aconseguit. Aquests tres atletes són cadets de primer any i els tres han aconseguit una gran marca per a la seua edat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.244.201

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.