Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 11:29:24 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 23 de Octubre del 2020
CRISI COVID19

Puig prepara una resolució jurídica per a instaurar el toc de queda

La conselleria de Sanitat i l'Advocacia de la Generalitat preparen una resolució jurídica que permeta restringir la mobilitat fins el 9 de desembre

El toc de queda que va anunciar el president de la Generalitat, Ximo Puig, haurà d'esperar de moment, ja que la Conselleria de Sanitat i Advocacia de la Generalitat preparen una resolució que permeta restringir la mobilitat nocturna en tota la comunitat.

 

La resolució, que es pretén que estiga llesta en un màxim de 48 hores a comptar des d'aquest passat dijous 22 d'octubre, es remetrà al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana per a la seua ratificació i que puga aplicar-se en els primers dies de la setmana vinent.

 

En cas que no siga així, Puig ha assegurat que "en absolut" es descarta adoptar cap altre instrument, com sol·licitar l'estat d'alarma, si bé ha subratllat que s'argumentarà "prou" la resolució perquè no es rebutge.

 

Segons declaracions de Puig en roda de premsa, "no dilatarem una decisió que ens sembla necessària i que, cerca detenir el virus i protegir la salut, evitar l'adopció de mesures més dures i restrictives" i així arribar a la temporada nadalenca a"amb la millor situació sanitària possible davant l'augment de la mobilitat i l'activitat comercial d'aqueixes dates".

 

El president de la Generalitat va recordar que el toc de queda, en el moment que entre en vigor començarà a les 12 de la nit i finalitzarà a les 6 del matí.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.90.141

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.