Divendres, 27 de novembre del 2020

Actualitzada Divendres, 27 de novembre del 2020 a les 19:27:49 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 22 de Octubre del 2020

Primeres taules de treball d'Aigües de l'Horta per establir un Pacte Social

La iniciativa té com a objectius aconseguir una recuperació econòmica i social enfront de l'actual crisi, fonamentada en la solidaritat, l'ocupació de qualitat i la reconstrucció verda

Aigües de l'Horta, empresa d'economia mixta encarregada de la gestió del cicle integral de l'aigua, de la mà dels ajuntaments en els quals opera a la comarca de l'Horta com són Torrent, Aldaia, Xirivella, Picanya, Beniparrell i Alfara del Patriarca, ha posat en marxa les primeres taules de treball per al desenvolupament d'un Pacte Social que aposte per la solidaritat, l'ocupació de qualitat i la reconstrucció verda.

 

L'objectiu d'Aigües de l'Horta amb aquesta iniciativa és contribuir a la recuperació econòmica amb un model de gestió de l'aigua que millore la qualitat de vida i protegisca a les persones, especialment a les més vulnerables. Aquest model, basat en el compromís local, promourà la reconstrucció verda i la innovació, afavorint l'evolució cap a una comarca sostenible i resilient.

 

El punt de partida de les taules de treball recull un conjunt d'iniciatives alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU, marcats dins de l'agenda 2030.
Durant els pròxims mesos, Aigües de l'Horta, de la mà del teixit social i empresarial de les localitats en les quals presta servei, treballarà en la definició d'un pla d'acció per a la posada en marxa de les iniciatives. Per a això, i atés que és clau el compromís de tots els actors locals, s'han creat dues taules de treball formades per representants socials i empresarials de la localitat, responsables públics i professionals d'Aigües de l'Horta.

 

Formaran part d'aquestes taules representants de l'Associació d'Empresaris de Torrent, ACE (Agrupació Comarcal d'Empresaris Alaquàs), ASIVISA (Associació d'Industrials del Polígon Verge de la Salut a Xirivella), així com IDEA'T. A més, també seran presents portaveus de Càritas Torrent, Creu Roja, Soterranya, Federació d'Associacions Ciutadanes de Torrent i Comarca, i la Federació d'Associacions Veïnals de Barris i Urbanitzacions de Torrent.

 

Així mateix, estaran integrades per Jose Antonio Castillejo, regidor de Serveis Socials de l'Ajuntament de Torrent; Pascual Martinez, regidor de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Torrent; Empar Folgado, diputada i regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Aldaia; Michel Montaner, alcalde de Xirivella; i Josep Almenar i Navarro, president del Consorci d'Aigües de l'Horta.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.237.138.69

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.