Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 21 de Octubre del 2020
URBANISME

Avancen les obres de reforma de la façana de la Casa de la Cultura

L'actuació compta amb un pressupost de 68.244 euros i està previst que finalitze a la fi de novembre

La reforma de la façana de la Casa de la Cultura arriba a la seua recta final en el que ha sigut una aposta de l'Ajuntament de Torrent per a millorar la imatge de l'històric edifici.

 

“Aquests canvis suposaran una millora en la comoditat dels usuaris, ja que es potenciarà l'aïllament tant tèrmic com acústic de l'edifici, especialment per a aquells i aquelles que fan ús de les biblioteques”, ha explicat la regidora de Cultura, Susi Ferrer.


Així, les finestres i portes dels balcons que recauen tant al carrer Sagra com en la Plaça Major estan sent substituïdes per unes noves més consistents, ja que es trobaven deteriorades a causa de l'aigua i el vent. Aquestes noves finestres augmentaran les condicions d'eficiència energètica en millorar la qualitat de l'aire de l'interior de les sales de lectura i treball.


Al pati interior de llums s'està procedint a la instal·lació de finestrals d'alumini de doble vidre, substituint els antics finestrals de ferro.


Per part seua, en la façana principal que dóna a la Plaça Major, mantenint l'actual paleta de colors, s'està procedint a la millora estètica duent a terme tant la pintura de la mateixa com el pintat de la serralleria i la millora mitjançant vernissos de les portes principals de la planta baixa.


Amb un pressupost de 68.244 euros, aquesta actuació està emmarcada en el programa ‘Estalviar per a invertir’ del fons d'Inversions Financerament Sostenibles (*IFS), pertanyent al superàvit de l'exercici de 2019, i està prevista que finalitze a la fi del mes de novembre.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.24.134

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.