Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 21 de Octubre del 2020
MOBILITAT

Cs i Loriguilla aborden polítiques de mobilitat i transport perls polígons

L'alcalde de Loriguilla, Sergio Alfaro i el regidor de l'àrea a Torrent, Raúl Claramonte, treballen conjuntament per a “fer costat a pimes i autònoms”

El portaveu de Ciudadanos en Torrent, Raúl Claramonte, s'ha reunit amb l¡'alcalde de Loriguilla, Sergio Alfaro per abordar polítiques en matèria de mobilitat i transport per a les seues zones empresarials.  “Compartim la importància d'apostar per polítiques econòmiques en benefici dels autònoms i pimes dels respectius municipis”, ha declarat Claramonte. 

 

Al mateix temps que ha defensat “la necessitat d'aquestes millores per a continuar salvant ocupacions i contribuir a la col·laboració públic-privada amb la finalitat de crear llocs de treball en un moment tan delicat com el que estem vivint”.

 

A més, Claramonte ha destacat “l'intercanvi d'experiències en aquest àmbit”. “A Torrent és rellevant el treball amb el sector empresarial del Polígon Mas del Jutge, s'han mantingut diverses reunions amb l'Associació d'Empresaris, que agrupa 125 empreses, per a connectar pròximament la zona industrial i la localitat amb una nova línia d'autobús”, ha detallat.

 

Per part seua, Alfaro ha manifestat que “Loriguilla és un municipi d'interés per a la implantació d'empreses pel seu enclavament estratègic i la seua bona comunicació amb accessos directes a la A-3 i A-7 així com per la seua proximitat a l'aeroport de Manises i a la capital del Túria”.

 

“La creació de l'associació de municipis de l'A3 amb altres dues poblacions amb les quals bufona com són Riba-roja i Xest amb l'objectiu comú de desenvolupar l'àrea empresarial conjunta està afavorint aquest interés empresarial”, ha assegurat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.87.133.69

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.