Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 10:19:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 20 de Octubre del 2020
AGRICULTURA

El PP es reuneix amb AFAMMER en la celebració del Dia de la Dona Rural

La portaveu dels populars, Amparo Folgado, ha pogut conéixer millor la situació de la dona en el medi rural i les activitats que realitza AFAMMER, treballant per la igualtat real, l'emprenedoria, la formació, la cultura i la prevenció de la violència de gènere

La portaveu del Partit Popular a Torrent, Amparo Folgado s'ha reunit este matí amb Sandra Alonso, representant de l'Associació de Famílies i Dones del Medi Rural a Torrent (AFAMMER), amb motiu de la celebració  del Dia de la Dona Rural, el 15 d'octubre.

 

Folgado ha destacat que “hem de posar en valor el treball que realitza la dona en el medi rural, ja que hui dia continua sent un gran desconegut, havent de compaginar en moltes ocasions el treball en el camp amb les tasques de la llar, la cura dels xiquets i de les persones dependents, sense cap ajuda, amb una gran desigualtat entre hómens i dones”.

 

La portaveu dels populars a Torrent ha pogut conéixer millor la situació de la dona en el medi rural i les activitats que realitza AFAMMER, treballant per la igualtat real, l'emprenedoria, la formació, la cultura i la prevenció de la violència de gènere.

 

AFAMMER està organitzant una sèrie d'actes per tota Espanya com a commemoració del Dia de la Dona Rural que se celebra oficialment el 15 d'octubre. A més, pròximament se celebrarà el seu congrés provincial a Valéncia.

 

Folgado també ha afirmat que “la labor que realitza l'associació AFAMMER és fonamental per a la dona, més si cap en temps de coronavirus en els quals moltes dones han perdut la seua ocupació i han hagut de tornar a assumir tasques no remunerades, per això, és important que des d’esta associació es continue treballant per la igualtat real sobretot en el món rural”.  

 
 
 
 
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.105.31

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.