Diumenge, 19 de Setembre del 2021

Actualitzada Divendres, 17 de Setembre del 2021 a les 18:41:57 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 15 de Octubre del 2020

MEDI AMBIENT

Torrent defineix el seu Pla Local de Gestió de Residus amb una consulta online

Els veïns poden participar fins el pròxim dia 7 de novembre en l'enquesta i incorporar d'aquesta manera la seua visió en l'elaboració del pla

El pla Local de Residus de Torrent arriba a la seua segona etapa després de finalitzar la sessió participativa presencial. Aquesta sessió participativa va comptar amb dues sessions. En la primera, que va tindre lloc el passat 22 de setembre, es va realitzar una presentació inicial del pla. En la segona, celebrada el passat 6 d'octubre, es van definir conjuntament les variables de disseny del nou model de recollida selectiva dels residus domèstics.

 

Finalitzada aquesta primera etapa, s'ha donat pas a la segona, la qual correspon al període de participació online. En aquest apartat arriba el torn de conéixer l'opinió dels ciutadans de Torrent mitjançant un qüestionari de participació per a la ciutadania que ja està disponible en la web municipal.  


Amb aquest formulari es pretén implicar els veïns del municipi en la definició de les accions a posar en marxa i responsabilitzar-los en la consecució dels objectius establits per PIRCVA.


És per això que l'Ajuntament de Torrent anima a participar als seus veïns, ja que amb aquest formulari podran ajudar en aquest projecte i aconseguir entre tots una gestió sostenible dels residus de la ciutat.


El termini de participació estarà obert fins al 7 de novembre. Qui estiga interessat a participar en el formulari pot emplenar-lo a través del següent enllaç: https://bit.ly/3j10zws

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.197.197.23

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.