Diumenge, 19 de Setembre del 2021

Actualitzada Divendres, 17 de Setembre del 2021 a les 18:41:57 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 14 de Octubre del 2020

URBANISME

Torrent signarà un protocol adaptat a la metodologia de l'Agenda Urbana 2030 de Nacions Unides 

Torrent es convertirà en una de les primeres ciutats que signarà un protocol d'actuació amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana adaptat a la metodologia de treball de l'Agenda Urbana 2030 de les Nacions Unides. Així s'ha anunciat aquest matí en la tradicional trobada amb els mitjans de comunicació per part de l'alcalde Jesús Ros, i el regidor de l'àrea de Modernització, Andrés Campos. 


D'aquesta manera, Torrent serà una ciutat pilot que seguirà una línia de polítiques de desenvolupament urbà sostenible i noves tecnològiques amb una metodologia de treball que persegueix convertir a la capital de l'Horta *Sud en un espai més inclusiu, segur, amable i innovador. Aquestes actuacions es realitzaran a través de la implementació efectiva mitjançant els respectius plans d'acció que duguen a terme els diferents agents que intervenen en el desenvolupament de la ciutat i, especialment, per part de les entitats locals. 


Amb una duració de 24 mesos, encara que es preveu que puga allargar-se dos anys més, l'estratègia “és un pas important per a la ciutat, ja que portem molts anys treballant dins de la metodologia europea i ens permetrà avançar en aquesta senda”, ha assenyalat Andrés Campos que, a més, ha explicat que “es tracta d'un important impuls que ens situa en una situació favorable per a afrontar la gestió futura de projectes europeus”.  
L'Agenda compta amb 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (*ODS), que inclouen des de l'eliminació de la pobresa fins al combat al canvi climàtic, l'educació, la igualtat de la dona, la defensa del medi ambient o el disseny de les nostres ciutats. Respecte a aquestes, el *ODS 11 persegueix ciutats més sostenibles, inclusives, segures i resilients.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.197.197.23

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.