Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 07 de Octubre del 2020

Compromís acusa a PSOE-Cs d’usar la web municipal per a promocionar els seus partits

El portal municipal INFOTORRENT inclou referències explícites al partit Ciudadanos i a una moció conjunta presentada per PSOE-Cs

Compromís per Torrent ha denunciat l’ús partidista dels canals municipals d’Infotorrent i Facebook per a promocionar una moció conjunta presentada pel PSOE i el partit Ciudadanos. Al text que apareix a l’espai municipal Infotorrent, s’explica que es tracta d’una moció presentada pel govern local, quan el Reglament Plenari de Torrent és taxatiu en aquest aspecte, en regular que només els grups polítics poden presentar mocions per a ser debatudes i votades al Ple de l’Ajuntament.

 

El portaveu de Compromís, Pau Alabajos, ha denunciat que no és la primera vegada que el PSOE de Torrent usa els recursos dels torrentins i les torrentines en benefici propi; en referència a la publicitat dels actes de Sant Blai del passat mes de febrer, on només apareixen membres del PSOE, amb una especial dedicació a l’alcalde Ros; “ara se suma també a aquesta manera de fer política el grup de Ciudadanos”.

 

Alabajos ha explicat que la democràcia es respecta usant les institucions en benefici públic i no privat, però sembla que l’autobombo s’ha instal·lat en la gestió local. “Els governs municipals sempre han intentat amagar el treball dels grups municipals de l’oposició, mostrant només a la ciutadania el que els interessava; ara només se li mostra la dels partits polítics que controlen les xarxes municipals”, ha denunciat el portaveu de Compromís”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.9.141

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.