Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 07 de Octubre del 2020
FUTBOL

El Torrent CF tanca la seua pretemporada invicte

Els de Santi Marín que van empatar a zero, van gaudir de les millors ocasions, inclòs un penal a favor detingut pel porter visitant

El Torrent CF ha tancat la pretemporada amb un empat sense gols enfront del València CF Mestalla. El filial valencianista, dirigit per Óscar Fernández, amb una plantilla jove, repleta de joves promeses, va deixar mostres de la seua qualitat i velocitat en el joc. Per part seua, l'equip taronja va ser de menys a més, i després d'un parell d'aproximacions visitants, aconseguida la mitja hora de joc, va arribar la millor ocasió per als de Santi Marín.

 

El col·legiat va decretar la pena màxima després d'una falta sobre Álvaro a l'eixida d'un córner. El porter valencianista Unai va encertar el tir del capità del Torrent, Galindo, i va detenir el penal. Al caient del descans, i darrere l'altre servei de cantonada, Unai va tornar a lluir-se per a detenir la rematada a boca de canó de Jeffrie i evitar el gol amb una excel·lent parada.

 

En la segona meitat es va mantenir la mateixa tònica. Amb el Torrent CF ben plantat en defensa, Joselu va estar a punt de desequilibrar el marcador a favor dels taronja, però el seu tret al pal des de la frontal no va acabar de veure porteria. Fet i fet, empat sense gols, però bones sensacions al Torrent CF que, en poc més d'una setmana, arranca la lliga en el seu retorn a Tercera Divisió. Concretament, l'equip taronja debutarà el cap de setmana del 18 d'octubre en el Gerardo Salvador enfront del Paterna CF.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.223.42.120

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.