Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 06 de Octubre del 2020
DONA

Casa de la dona presenta una programació gratuïta

Els tallers, que comencen el dia 13 d’octubre, es realitzaran de manera presencial i a través d’una plataforma online

Casa de la dona de Torrent ha presentat la nova programació d’activitats per a l’últim trimestre de 2020 que arriba amb grans novetats. D’una banda, tots els cursos seran gratuïts; per un altre, donada la situació actual, algunes dels tallers seran via online. Les inscripcions poden tramitar-se a través de la web municipal www.torrent.es en el següent enllaç: http://ow.ly/CFzy50BJeLq. La regidora de l’àrea d’Igualtat, Marina Olivares, ha expressat que “des de Casa de la dona apostem en una programació dinàmica i variada que fomente la participació de les dones, la nostra creativitat, la nostra autoestima; tot això treballant per a aconseguir una societat igualitària en tots els aspectes”.

 

Sota el títol “Cossos diversos i valents” es realitzarà una agenda esportiva amb diferents activitats pensades a enfortir-se i estar en forma. Alineació corporal i recuperació del sòl pèlvic, pilates per a embarassades, pilates postpart amb bebés, ioga i un taller de danses orientals són les propostes per a aquest trimestre que es podran seguir còmodament des de casa de manera online. Així, totes aquestes activitats tindran una primera sessió de manera presencial per a explicar el procediment d’accés a les classes.

 

Els tallers presencials es presenten amb el lema “Creatives, formant-se i transformat”, un grup d’activitats entre les quals es troba la classe de dibuix, jocs de taula moderns, taller de fotografia o el taller de punt de ganxo. Les amants de la literatura podran participar en el club de lectura contemporània, on debatran diferents obres i donaran la seua opinió sobre la lectura.

 

Finalment, l’oferta es completa amb un últim bloc: “Apoderades”. En aquest punt es realitzaran diferents activitats, també gratuïtes i presencials, que versaran sobre autoestima, autocura o creativitat. El taller de sororidad: la germantat i el bon tracte entre dones; taller d’Artteràpia i Relacions afectives i dones són les tres sessions que es plantegen per a l’últim trimestre de 2020.

 

Tota la informació es pot consultar en les xarxes socials de Casa de la dona: Facebook @casadeladonatorrent i Instagram casadeladona_torrent

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.251.155

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.