Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 05 de Octubre del 2020
COVID-19

Arranca la campanya de vacunació contra la grip a Torrent 

L'ajuntament posa a la disposició de Sanitat espais per a les persones majors, com el de Verge de l'Olivar, on podran vacunar-se els dies 14 i 15 d'octubre de 16 a 18 hores

La Conselleria de Sanitat ha iniciat aquest matí la campanya de vacunació contra la grip estacional a la ciutat. Així, s'ha posat en marxa aquesta iniciativa antigripal, que enguany s'ha avançat pel Covid-19, per a reduir l'impacte de la malaltia en la comunitat. 


Per a ajudar a dur a terme la vacunació, que fins l'any passat es prestava en el CEAM, Sant Enric, Verge de l'Olivar i Bellido, i que aquesta es desenvolupe d'una manera segura, l'Ajuntament de Torrent facilitarà a Sanitat un espai en el centre Verge de l'Olivar, on s'habilitarà un punt de vacunació dirigit a les persones majors de 65 anys i menors de 65 amb patologies de risc, especialment a aquelles que pertanguen al centre Torrent II (carrer Xirivella). Aquesta vacunació tindrà lloc els dies 14 i 15 d'octubre de 16 h a 18 h. Serà necessari portar la targeta *SIP i la màscara i seguir totes les mesures higièniques. 


Segons Conselleria, l'objectiu de la campanya contra la grip d'enguany és que la taxa de vacunació supere el 75% en persones majors. En la campanya de l'any passat a Torrent es van vacunar un total de 430 persones majors de 65 anys en els centres de majors de la ciutat. 

 

D'altra banda, les persones majors de 65 anys i persones menors d'aqueixa edat però que tenen patologies de risc, fonamentalment, malalties cròniques (malalts cardiovasculars, respiratoris, renals, immunodeprimits, diabètics o amb obesitat mòrbida), embarassades, que pertanguen al centre de salut Torrent I (Pintor Ribera) poden vacunar-se posant-se en contacte amb el seu centre en els espais habilitats per a aquesta funció. 
D'igual manera, el consistori, en col·laboració amb l'Associació de Veïns El *Vedat, ha posat a la disposició dels veïns i veïnes de la zona un espai dedicat al mateix fi.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.17.127

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.