Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 05 de Octubre del 2020
ESPORTS

Les escoles municipals d’iniciació esportiva de donen el tret d’eixida

Tenis, patinatge, natació, pilota, futbol o gimnàstica rítmica són algunes de les activitats entre les quals han pogut triar els xiquets i xiquetes del municipi

Ahir a la vesprada es van iniciar les activitats de les escoles municipals d’iniciació esportiva (EMIE) de la Fundació Esportiva Municipal de Torrent (FDM). Així, els xiquets i xiquetes de la ciutat poden triar entre una ventall variat de modalitats com ara handbol, patinatge, tenis, frontenis, natació, pilota, rugbi o esport adaptat, en el marc de les EMIE, que són dependents de la FDM. I d’altra banda han tingut una altra opció amb el programa gestionat pels clubs esportius del municipi (EIE), compost per l’atletisme, bàsquet, futbol, futbol sala, gimnàstica rítmica i judo.

“Un dels objectius d’aquestes activitats és promocionar l’esport base entre el públic infantil i juvenil”, ha explicat Susi Ferrer, regidora d’Esports. Enguany els grups s’han reduït per a adaptar-se a les circumstàncies, garantint la seguretat de les persones participants. Entre les mesures preses, a més, s’han substituït les activitats extraescolars en els col·legis “des de la FDM s’han buscat espais alternatius que complisquen tots els protocols sanitaris i higiènics”, ha apuntat la regidora.

 

Activitats per a majors

D’altra banda, ahir també es van reiniciar les activitats dirigides a les persones majors en el pavelló esportiu El Vedat, el complex esportiu La Cotxera i el centre Sant Marc. Gimnàstica de manteniment, Pilates, aeròbic, zumba o GAP són algunes de les propostes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.59.113.226

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.