Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 10:19:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 05 de Octubre del 2020
FUTBOL

El Valencia CF Mestalla visita dimarts al Torrent CF, invicte en pretemporada

L'equip taronja debutarà el cap de setmana del 18 d'octubre en el Gerardo Salvador enfront del Paterna CF i a la setmana seguent en casa encara sin saber si será a porta tancada

A poc més de dues setmanes per a l'inici de la competició, el Torrent CF última la pretemporada abans del seu retorn a Tercera Divisió. Concretament, l'equip taronja debutarà el cap de setmana del 18 d'octubre en el Gerardo Salvador enfront del Paterna CF. Abans de l'esperat retorn del club a la categoria nacional després de 27 anys, el Torrent CF encara la recta de la pretemporada rebent en el Sant Gregori a la UD Alzira, el dissabte 3 d'octubre a les 18.00 hores; i tancarà la pretemporada, el dimarts 6 d'octubre a les 19.30 hores, enfront del València CF Mestalla.
 

La UD Alzira, rival en lliga del Grup Nord (visitaran el Sant Gregori en la jornada 4) seran el penúltim assaig dels de Santi Marín abans de l'inici de lliga. Els de la Ribera Alta, amb una llarga trajectòria en Segona B i en Tercera, van arribar a debutar en la categoria de plata del futbol espanyol en la temporada 88-89. La temporada passada, després d'acabar en segona posició la fase regular, van ser eliminats per l'Atzeneta de David Albelda en la lluita per l'ascens a Segona B. La trobada d'aquest dissabte es disputarà a porta tancada seguint les mesures de seguretat de la FDM de Torrent i de la FFCV.

 

El VCF-Mestalla serà l'última prova abans de l'inici de lliga. El colofó de la pretemporada vindrà de la mà del València CF Mestalla. El filial "blanc-i-negre" visitarà el dimarts 6 d'octubre el Sant Gregori per a tancar el calendari d'amistosos de la present campanya. Encara que la trobada haurà de disputar-se a porta tancada, els afeccionats podran seguir-lo en directe a través del canal de Youtube del Torrent CF.

 

El València CF Mestalla, dirigit per Óscar Fernández, representa el xoc més atractiu per a la parròquia taronja, i segurament, el més exigent en l'àmbit esportiu. Les joves promeses de l'acadèmia del València CF són també un exemple a seguir per part de la pedrera taronja. Com a prova, la recent renovació del conveni del projecte Escoles VCF que es va signar aquesta mateixa setmana i que va comptar amb la visita oficial a les instal·lacions del Torrent CF de Vicente Amposta, responsable d'assessorament en les àrees de formació i metodologia.

 

D'altra banda, la campanya d'abonaments segueix oberta per a tots els afeccionats del Torrent CF. El club ofereix 6 tipus d'abonaments entre els quals es distingeix l'abonament general (a partir de 25 anys) amb un preu de 60 euros; l'abonament per a jubilats o aturats (amb justificant) amb un preu de 40 euros; l'abonament juvenil (de 18 a 25 anys) amb un preu de 30 euros; l'abonament jove (de 16 a 17 anys) amb un preu de 30 euros; l'abonament infantil (de 12 a 15 anys) amb un preu de 10 euros i l'abonament per a pares i mares de jugadors i jugadores del club amb un preu de 40 euros (preu individual).

 

L'afeccionat pot passar a retirar el seu abonament en l'horari habitual d'oficina, de dilluns a divendres (excepte dimecres) de 10 a 14 i de 16.00 a 20.00. El pagament podrà fer-se tan en efectiu com amb targeta de crèdit.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.186.218

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.