Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 02 de Octubre del 2020
ESPORTS

El Real Murcia "furta" al Torrent CF al davanter Rognny, procedent del Llevant UD

Ni tres dies ha durat l'internacional veneçolà que va ser presentat pel club dissabte passat

Ni una setmana ha durat el somni de tindre a Rognny en les files del Torrent. L'internacional veneçolà, una de les perles del Llevant que havia sigut fitxat pal Torrent CF per a aquesta temporada en Tercera Divisió, ha sigut "furtat" pel Real Murcia, que va oferir al jove jugador la possibilitat de jugar en 2ªB. Segons ha pogut saber aquest periòdic en exclusiva, el jugador s'hauria acomiadat aquest dimecres per a anar-se al club *pimentero.

Des del club torrentí han confirma a l'Opinió de Torrent la mala notícia. Segons assenyalen fonts del club, el jugador "després de rebre una oferta es va acollir a la seua clàusula per a signar pel Real Murcia en Segona B. Són coses del futbol, i més en aquestes categories".

Des de la direcció esportiva ja estan treballant en un substitut per a la davantera. Segons Toni Jareno, "s'estan manejant diverses opcions i de garantia" perquè el Santi Marín puga tindre pólvora suficient per a gastar en una categoria en la qual els gols són molt més difícils de fer, i que valdran "doble", ja que en la primera fase es decidirà els equips que lluiten per l'ascens o el descens.

Presentació pel club fa menys d'una setmana
"Bomba! Rognny Rodriguez Vargas, jugador format en la pedrera del Llevant UD i internacional de categories inferiors amb Veneçuela, es converteix en nou jugador del Torrent C.F", així resava la xarxa social facebook del Torrent CF dissabte passat. Una notícia bomba per a presentar un jugador amb el qual l'entrenador Santi Marín estava molt il·lusionat i comentava a aquest periòdic que "anava a donar moltes bones vesprada de futbol". Des del club destacaven de Rognny que era "Un davanter centre amb un gran olfacte de cara a porteria, que arriba a Sant Gregori per a aportar frescor i gol a l'equip de Santi Marín".

D'aquesta manera, el club continua confiant en els seus davanters actuals, entre els quals destaca el veterà Yassinne, que de moment està estant a l'altura amb gols com en els seus millors moments en Tercera Divisió. No obstant això, el club necessita més dinamita i confia a poder resoldre'l abans del primer partit davant el Paterna el 18 d'octubre.
 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.134.29

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.