Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 01 de Octubre del 2020
COMERÇ

Èxit de la Targeta +25 en els seus primers 15 dies

Fins al moment s’han tramitat prop de 150 targetes que han posat en circulació 25.000 € que repercuteix de manera directa en el comerç local

Des que es va posar en marxa la Targeta +25 fa aproximadament 15 dies, els torrentinss i torrentines s’han interesat en aquesta iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal IDEA’T, centrada en impulsar i visibilitzar el comerç local després del període de confinament. Així, en menys de 15 dies des que es va obrir el procés per a sol·licitar la targeta, ja són més de 150 les que s’han tramitat, la qual cosa es tradueix en una posada en circulació de 25.000 €, dels 150.000 € que estan projectats per a aquesta fi.

 

Emmarcada en la campanya “100% amb el comerç de Torrent”, la targeta funciona de manera similar a les conegudes “targetes regal” amb l’avantatge que, en adquirir-la, el client guanya un 25% extra de l’import amb la qual l’haja carregada. Amb ella s’incentiva les compres en el comerç de proximitat, ja que es recompensa als clients amb un 25% més de l’import per la qual l’adquireixen, es a dir, si una persona compra una targeta per un valor de 50 €, IDEA’T li gratificarà amb 12,5 € més, per la qual cosa rebrà una de 62,5 €.

 

La “Targeta +25” s’adquireix a través de la pàgina web www.ideat.org, un portal desenvolupat específicament per a l’ocasió. La persona sol·licitant tria entre rebre-la còmodament a la seua casa o arreplegar-la en els mercats municipals. En aquest punt el regidor de l’àrea d’Econòmia, Andrés Campos ha fet referència a la intenció de “habilitar als comerços com a lloc de gestió per a les pròpies targetes, facilitant la seua adquisició i afavorint la pròpia compra”. La “Targeta +25” aconsegueix que comprant en el comerç local guanyen tots: comerços i consumidors.

 

Les targetes poden utilitzar-se parar comprar en els més de 170 establiments que s’han sumat a la iniciativa, i que continua oberta al fet que puguen participar nous establiments. Un ventall de sectors com a moda, complements, ferreteries, moda infantil, sabateries, informàtica, farmàcies i parafarmàcies, mobles i decoració, fotografia, perruqueria o estètica. Èxit de la Targeta +25 en els seus primers 15 dies

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.90.255.22

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.