Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 30 de Setembre del 2020
DEPORTES

El Torrent CF i València CF renoven el seu conveni d'Escoles per cinqué any

La passada temporada, malgrat les circumstàncies, fins a 7 jugadors de diferents categories van ser seleccionats per a formar part de l'Acadèmia del València CF

El Torrent CF va rebre en la vesprada d'ahir la visita oficial de Vicente Amposta, responsable d'assessorament en les àrees de formació i metodologia del Projecte Escoles del club valencianista que ha renovat per cinqué any l'acord de col·laboració entre totes dues entitats. El representant de l'Acadèmia del València CF va poder veure de primera mà la metodologia de treball dels equips, l'organització dels actuals protocols de seguretat durant els entrenaments, així com conéixer les instal·lacions del club i part de l'equip humà que treballa dia a dia.

Aquesta temporada totes dues entitats continuaran "treballant de la mà, creant una identitat de jugador, que ens identifique, no sols a nivell de Comunitat Valenciana, sinó a nivell nacional i a nivell europeu” expressava Vicente Amposta, “buscant aqueix jugador que ens identifique a tots, tant al Torrent com al València”. Al mateix temps, el responsable valencianista va assenyalar que “Torrent és una de les escoles pioneres, i de les més grans dins del territori valencià” destacant, a més, que durant aquest últim any van ser fins a “set jugadors els que han passat del Torrent a l'Acadèmia del València CF”.

L'objectiu per a enguany és “continuar treballant en la mateixa línia, millorant fins i tot la comunicació” entre totes dues entitats i d'aquesta manera “conéixer en major profunditat el nivell dels jugadors” de l'escola taronja.
D'altra banda, a causa de l'actual situació, des del projecte Escoles VCF s'ha decidit “canviar el format, així com augmentar el nombre de visites a Torrent, i en això estem”. Tot, “amb l'objectiu d'aconseguir que el transvasament de jugadors Torrent-València es puga complir”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.229.113

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.