Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 28 de Setembre del 2020
SUCCESSOS

Detinguts amb 100 plantes de marihuana dos homes a la ciutat de Torrent

Un dels detinguts va tirar plantes per la teulada davant la presència dels agents de Policía Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent (València) a dos homes, de 18 i 34 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric, després de localitzar i intervindre en el seu domicili un laboratori de cultiu de marihuana amb un centenar de plantes.

Els policies van tindre coneixement que un dels ara detinguts podria estar venent alguna substancia estupefaent en el seu propi domicili de Torrent, duent a terme diverses vigilàncies en les proximitats i alçant actes de confiscació de droga a compradors que eixien de l'habitatge investigat. Per això, els investigadors van registrar el domicili, localitzant un laboratori de cultiu de marihuana i intervenint 100 plantes i material emprat per al seu cultiu, com 11 llums,12 transformadors de llum, ventiladors i splits d'aire condicionat.

Un dels ara detinguts, davant l'arribada dels agents al domicili, va llançar les plantes a fi que no foren localitzades, sent finalment intervingudes en una teulada. Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.


Un tercer detingut en Monserrat
La Policia Nacional també ha detingut en Monserrat (València) a un home de 39 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, després de localitzar en el seu habitatge plantes de marihuana. Els agents van esbrinar que el sospitós podria tindre una plantació de marihuana a la terrassa del seu domicili situat en aquesta localitat valenciana, per la qual cosa van dur a terme un registre, localitzant i intervenint onze plantes, amb un pes d'uns 18 quilos; així com 164 grams de cabdells de marihuana, i dues bàscules de precisió.

El detingut, sense antecedents policials, ha sigut posat en llibertat una vegada sentit en declaració, no sense abans advertir-li de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan fóra requerit.
 
 
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.202.167

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.