Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 24 de Setembre del 2020
FORMACIÓ

Es posa en marxa els nous cursos per a formar en habilitats digitals

Els tallers se centren en millorar la inserció laboral a través de l’ús de les noves tecnologies

L’ús dels mitjans digitals i els avanços tecnològics s’han posicionat hui dia com una necessitat bàsica a l’hora de buscar ocupació. Per aquest motiu, des de l’empresa municipal Idea’t de l’Ajuntament de Torrent sempre es treballa per oferir una formació en aquests aspectes per a millorar inserció laboral de la ciutadania. Així, aquesta setmana s’han iniciat a l’aula d’informàtica de Casa de la Dona els tallers ‘Formació d’habilitats digitals’, complint i respectant totes les mesures de seguretat sanitàries.

El programa se centra en la millora de les habilitats digitals bàsiques per a la cerca d’ocupació; aprendre a obrir un compte de correu o usar el paquet Office per a crear un currículum, una base de dades i una presentació; buscar treball per Internet a través de diferents dispositius; i, finalment, elaborar un perfil professional i saber promocionar-lo en portals i xarxes socials.

El taller està dirigit a persones amb escassos coneixements en les noves tecnologies i que necessiten adquirir aquestes capacitats per a millorar la seua cerca d’ocupació. En aquest punt, Marina Olivares, regidora de Formació, ha ressaltat que “en el marc actual és imprescindible disposar de competències digitals, tant a nivell laboral com en la pròpia vida quotidiana. Per això, un dels eixos centrals d’Idea’t és apostar per la formació digital per a afavorir l’empelabilitat i que ningú es quede arrere per falta d’oportunitats”.

El primer curs finalitzarà demà, però les persones interessades poden inscriure’s a les següents edicions: del 28 de setembre al 02 d’octubre, del 19 al 23 d’octubre i del 26 al 30 d’octubre. Tots els tallers tindran un horari de dilluns a divendres de 9.30 h a 13.30 h o de 16.30 h a 20.30 h, depenent de cada setmana. La sol·licitud d’inscripció pot realitzar-se fins al 23 del d’octubre, en el cas dels últims cursos, a través de la pàgina web d’Idea’t:https://torrent.portalemp.com/cursos.html?fc=5.

Claus de Formació per a temps digitals

Davant la situació generada pel Covid-19, les empreses i la ciutadania s’estan veient obligats a canviar la manera d’educar-se, de treballar, d’entretindre’s i de comunicar-se. Ara, impulsar la digitalització de les empreses i la formació en competències digitals cobra més rellevància que mai per a poder ser capaces de regenerar l’economia, crear ocupació i enfrontar-se a aquesta crisi com una oportunitat. Per això, des d’Idea’t proposen el curs “Claus de Formació per a temps digitals” La jornada, que en aquest cas serà només un matí en horari de 9.30 – 13.30 h, es realitzarà el dia 7 d’octubre també a casa de la dona.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.218.254

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.