Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 24 de Setembre del 2020
FUTBOL

El Torrent CF debutarà davant el Paterna en Tercera Divisió el 18 d'octubre

El club torrentí segueix amb la seua campanya d'abonaments amb la intenció d'arribar al màxim de 1.000 abonats

El Torrent CF debutarà enfront del Paterna CF en el seu retorn a Tercera divisió . Aquest mateix diumenge, a les 12.00 hores, tots dos equips s'enfrontaran en partit amistós només tres setmanes abans de l'inici de la competició, que va donar a conéixer el calendari per als dos grups per a aquesta temporada 20-21. Els de Santi Marín debutaran com a locals en la jornada 2, el 25 d'octubre, rebent en el Sant Gregori al CD Benicarló que, igual que el Torrent CF, torna a la Tercera Divisió després de 27 anys.

De moment no hi ha confirmació oficial que puga haver-hi públic en el primer partit, ja que les instal·lacions del Sant Gregori són municipals i ha de ser el CECOPAL el que autoritze l'assistència de públic en les graderies. Qui si que va donar autorització va ser la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, que permet igual que en la resta de federacions l'assistència de fins a 1.000 espectadors en espais oberts.

A causa de la situació excepcional provocada per la Covid-19, aquesta temporada el campionat de Lliga de Tercera Divisió es desenvoluparà en dues fases. Després d'aquesta primera fase regular, es donaran a conéixer els horaris de les fases posteriors en les quals els diferents equips lluitaran per objectius específics segons la seua classificació, bé siga l'ascens a Segona B, el descens o mantindre la categoria.

Atés el criteri de proximitat geogràfica, els 21 equips valencians de la Tercera Divisió quedaven, a principis de mes, dividits en dos grups -Nord i Sud-. L'equip taronja quedava integrat en el grup Nord, compost per un total d'11 equips. Aquest fet, farà que cada equip descanse durant dues jornades. En el cas del Torrent CF, ho farà en la jornada 6, del 22 de novembre de 2020, i la jornada 17, del 14 de febrer de 2021.

El VCF-Mestalla serà l'última prova abans de l'inici de lliga
Fins hui, després de set partits disputats, l'equip taronja es manté invicte amb un balanç de quatre victòries, enfront d'Atlètic Benimar Picanya (0-2), Villamarxant CF (3-1), Quart de Poblet (0-1) i CD Castelló B (4-1); i tres empats contra Alboraia UD (0- 0), CD Olímpic (1-1) i Vila-real CF C (0-0).

A més de l'amistós contra el Paterna CF d'aquest diumenge, el Torrent CF rebrà en el Sant Gregori la visita de la UD Alzira, el dissabte 3 d'octubre, i tancarà el calendari de pretemporada, el dimarts 6 d'octubre, amb la visita del València CF-Mestalla, equip de Segona Divisió B.

D'altra banda, la campanya d'abonaments segueix oberta per a tots els afeccionats del Torrent CF. El club ofereix 6 tipus d'abonaments entre els quals es distingeix l'abonament general (a partir de 25 anys) amb un preu de 60 euros; l'abonament per a jubilats o aturats (amb justificant) amb un preu de 40 euros; l'abonament juvenil (de 18 a 25 anys) amb un preu de 30 euros; l'abonament jove (de 16 a 17 anys) amb un preu de 30 euros; l'abonament infantil (de 12 a 15 anys) amb un preu de 10 euros i l'abonament per a pares i mares de jugadors i jugadores del club amb un preu de 40 euros (preu individual).

L'afeccionat pot passar a retirar el seu abonament en l'horari habitual d'oficina, de dilluns a divendres (excepte dimecres) de 10 a 14 i de 16.00 a 20.00. El pagament podrà fer-se tant en efectiu com amb targeta de crèdit.
 
 
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.130.1

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.