Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 24 de Setembre del 2020
FÚTBOL

El CD Montesión prepara la volta a preferent per a consolidar categoria

Els d’Alfonso Céspedes han realitzat sis incorporacions perquè el club azulón no patisca enguany per a mantindre’s en la lliga preferent

El CD Montesión torna a la preferent, i aquesta vegada ve per a quedar-se. És més, l’objectiu esrá estar en la part alta de la taula pra no patir. Per a això, la secretaria tècnica liderada per Alberto Chacón ha realitzat cinc incorporacions en totes les línies del camp.

 

S’ha reforçat la davantera amb Wilson, i també la porteria amb Ismael. En la saga s’ha fitxat a Madra, que torna al club per a la posició de central, i a Isidro per al Lateral. En el centre del camp l’equip s’ha reforçat amb Guille, i amb Juan Rodríguez, un ex del Torrent CF.

 

El mister azulón ha assenyalat que les lesions han impedit treballar amb normalitat però esperen aconseguir els objectius marcats. “Enguany serà una lliga difícil, ja que a l’ésser de 13 equips els errors es paguen més. El primer objectiu és la salvació, però també volem gaudir d’una lliga més folgada i no patir”, ha assenyalat el tècnic local.

 

Els d’Alfonso Céspedes van començar la pretemporada el 31 de juliol amb les proves de condicionament físic en mans del fisio i preparador físic, David i Alejandro abans d’entrar al treball diari. Precisament els problemes físics han sigut una tònica enguany, que ha llastrat els entrenaments, per la qual cosa tenen molta faena de recuperació.

 

La pretemporada va començar amb mal peu, amb una inflada derrota 0-6 davant l’Alboraia, en gran part perquè tan sols s’havia entrenat una setmana i no estaven tots els jugadors incorporats. En els dos partits següents davant el Benifaio i Albuixec els d’Alfonso Céspedes es van imposar per 0-1 davant els primers i 0-2 en la següent trobada. Una altra derrota va ser davant el Pobla de Pinedo per 1-2.

Per a la resta de temporada l’equip té previst disputar altres cinc trobades davant el Ciutat d’Alzira, el Burjassot, el Raig de Lliria, Paiporta i el Burjassot, tots equips de preferent per a preparar l’inici de la lliga el 18 d’octubre, data retardada per la pandèmia.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.27.244

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.