Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 24 de Setembre del 2020
BASQUET

El Nou Bàsquet prepara la seua estrena en la lliga LEB amb nous fitxatges

Els de Marc Torres van començar la pretemporada a mitjan agost amb una forta preparació física per a recuperar tot el temps d’inactivitat

El Nou Bàsquet Torrent compta ja els dies per a la seua estrena en la lliga LEB, i ho fa amb molta il·lusió i joc en els dos partits de pretemporada davant el l’Alcora i Aldaia.

 

El primer equip del Nou Bàsquet Torrent va reprendre els entrenaments a mitjan agost amb la mira posada en la nova temporada. Les primeres setmanes de treball van tindre el treball físic com a ingredient principal, a més del treball en pista, que va servir als jugadors per a recuperar sensacions després de molts mesos fora de les pistes.

 

L’estrena de pretemporada va ser enfront d’un altre acabat d’ascendir, el Inalco l’Alcora Caixa Rural. Els torrentins afrontaven el partit amb gran quantitat de baixes, i després d’una primera part va ser bastant igualada el l’Alcora va aconseguir distanciar-se en el marcador gràcies al seu joc interior.

 

La setmana passada va ser el Conciencia2 València C.B. Aldaia qui va visitar el Pavelló Municipal ‘El Vedat’. Les anades i vingudes en el marcador van ser la tònica dominant fins al tercer quart, moment en el qual els locals van aconseguir distanciar-se de fins a 12 punts. No obstant això, Aldaia no li va perdre la cara en cap moment al partit i en els minuts finals va aconseguir fer-se amb la victòria per 4 punts.

 

Aquest cap de setmana el conjunt torrentino visitarà la pista del Power Electronics Paterna, un equip consolidat en la zona alta de la lliga.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.151.141

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.