Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 04 de Març del 2020
ENTREVISTA A VOX

Antonio Martínez: (VOX) “Ciutadans es vol vendre al PSOE per un pat de llentilles"

Per al representant ultraconservador, la querella presentada per un exmilitant per manipulació de llistes electorals no té consistència

Antonio Martínez és torrentí de naixement i va nàixer concretament al carrer Bellido. Militar de professió va estudiar enginyeria tècnica. Militar de professió va passar 25 anys de la seua vida en l’exèrcit i és Comandant de l’Exèrcit de Terra. Li agrada la fotografia, la filatèlia i el senderisme, d’esport li agrada el tenis i no tant el futbol. Va entrar en política fa relativament poc temps per la situació que estava vivint Espanya i es va ficar a treballar per intentar canviar-la.

 

Compromís es va ficar en el punt de mira amb el tema dels sous dels regidors del seu partit? Compromís s’alça de dormir per a vore a què fa per a atacar al seu contrari. Per començar és fals, tant jo com Salvador, el nostre portaveu, no tenim sou, som estem jubilats i només cobrem per cada ple al qual acudim. Estos senyors en lloc de preocupar-se per eixemple de la senyera espanyola al que qualifiquen de “trapo”, en lloc de preocupar-se de les forces de seguretat de l’Estat o de preocupar-se dels problemes de la ciutat, es dediquen a fer coses sense trellat, fan “joc brut” en la política.

 

Fa poques setmanes va eixir la notícia d’una denúncia al voltant de les llistes del seu partit en les passades eleccions locals Sempre hi ha gent que s’arrima a un partit per aconseguir alguna cosa i quan no arriben passen casos com aquest. Aquesta denúncia no té consistència i no tindrà recorregut.

 

VOX ha presentat 20 esmenes al pressupost socialista, les han tractades ja amb el regidor Andrés Campos? La clau de les nostres esmenes és contribuir a l’estalvi. Aquest ajuntament té una mentalitat de ric i que a més no pensa en la gent encara que porte en les seues sigles la S de social i la O d’obrer. Com per eixemple gastar-se els diners en comprar el Paluet Cortina que només per mantindre-lo en peu fan falta 400.000 euros, sense parlar de el que costarà la seua rehabilitació.

 

Però la reunió ja s’ha produït? Estem a l’espera de rebre les esmenes de la resta de grups. Nosaltres no ens hem reunit amb l’equip de govern, les reunions que va anunciar el senyor Ros no s’han donat.

 

En qui pareix que sí que s’està negociant el pressupost és en CS però només el pressupost, sinó una possible coalició de govern. Sempre s’ha vist bona sintonia entre ambdós partits polítics. Pensem que arribarà l’acord i que jo qualificaria de traïció als seus votants. No pots fer campanya sense dir la veritat als teus votants. “Por un plato de lentejas” que no seran poques Ciudadanos va a unir-se amb els socialistes quan en la resta d’Espanya sempre han estat més de la part de la dreta. Cal recordar que l’oposició en Torrent tenia la majoria i ara amb l’aliança de Cs amb el PSOE es perd i així Jesús Ros podrà governar en la tranquil·litat que ara no té.

 

CS negocia però s’uneix amb la resta de l’oposició fent seues les reivindicacions dels veïns de l’Alter. La política és sorprenent algunes vegades. A eixa reunió anàrem també nosaltres junt amb CS i PP. Va eixir en la foto amb el Partit Popular, una foto que jo calificaria de “postureo”, ja que ara es casarà amb el Partit Socialista.

 

VOX va participar en l’últim minut de silenci per l’últim assassinat masclista però va denunciar l’ús partidista de l’acte.  Nosaltres defenem que la violència no té gènere i des de VOX defenem a la dona, que quede ben clar. Volem castigar la violència de tota classe amb una presó permanent revisable. Però cal perfilar o modificar la llei de violència de gènere perquè incloga la violència a totes les persones, no només les dones, també els menuts.

 

Torrent aplicarà el Pla de Residus de la Generalitat i que vostés qualifiquen de “chiringuito de izquierdas”. És un pla que inclou la contractació d’educadors ambientals que pensem no són necessaris perquè el treball d’informador també es pot fer amb follets a les empreses i a les escoles, tornem al tema del “despilfarro”. VOX ha demanat un pla urgent de neteja per a Torrent perquè hem vist la brutícia que hi ha en moltes parts de la localitat i volem que la resta de partits i els mateixos ciutadans ens ajuden a portar aquesta iniciativa endavant.

 

El trànsit és un altre problema de la ciutat.   Hem demanat la col·locació de semàfors en dos encreuaments, diga’m conflictius, de Torrent. Les nostres mocions es fan en benefici del nostre poble. Però veurem si es fa perquè ara vull recordar unes paraules de Ros en un plenari: “No per aprovar-se per unanimitat, es va a fer”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.189.177

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.