Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 22 de Setembre del 2020
POLÍTICA

El PP de Torrent proposa rebaixar l'IBI després de cinc anys de superàvit pressupostari

Amparo Folgado demana que es realitzen també bonificacions o exempcions per a autònoms en el pròxim exercici

La Portaveu dels populars a Torrent, Amparo Folgado, ha anunciat que en la modificació de les ordenances fiscals del pròxim mes, el Grup Popular proposarà novament una baixada de l'IBI que no ha especificat, així com bonificacions i exempcions fiscals per a comerciants i autònoms.

La líder popular ha defensat que “el superàvit que s'ha aconseguit en aquest ajuntament és fruit dels impostos recaptats, no han baixat cap en cinc anys, per això, des del PP demanem que torne a les butxaques dels ciutadans en aquests moments de dificultat. És el que exigirem al govern del PSOE-CS per a poder donar-los suport en la modificació d'ordenances i també en el pressupost”.

Els veïns i els autònoms estan passant per una situació molt complicada, ja siga en l'àmbit de les seues llars com en el laboral, per la qual cosa de la seua administració esperen empatia, una segona oportunitat i col·laboració per a superar de la millor forma possible aquesta crisi. “Els ajuntaments d'Espanya han aconseguit frenar la confiscació dels estalvis municipals per part del govern de Pedro Sánchez, i els ciutadans esperen que aqueixos estalvis que no s'han gastat ara tornen a les seues butxaques”.

Demanen menys compra d'edificis i més ajuda per a les persones
Davant dels locals de l'antiga Seguretat Social que vol comprar l'Ajuntament, Amparo Folgado també ha reclamat al govern local que modifique la seua política de despeses, prevalent la despesa social i per a les persones, en comptes de la inversió en béns immobles. Aquesta demanda, que els populars vénen defensant des de fa temps, torna a ser prioritària després d'haver sabut per la premsa que, l'Alcalde, pretén comprar unes oficines propietat del Ministeri en la C/ Sant Valeriano, encreuament amb Germanies, per a albergar serveis municipals.

La Portaveu Popular ha afirmat que “l'Ajuntament ha d'oblidar, d'una vegada, la seua ànsia per comprar edificis i apostar per una despesa pública que ajude realment als que pitjor ho estan passant, així com utilitzar els diners de tots en inversions que de veritat servisquen als ciutadans, i més en situacions com l'actual”. Per això, Folgado ha reclamat que “l'alcalde tinga el mateix interés a comprar locals i edificis que a solucionar el problema sanitari de la nostra ciutat, les llargues cues que es produeixen en els centres sanitaris, l'adequació dels locals contigus a Sants Patrons perquè tornen els metges i la construcció del Centre de Salut de Parc Central.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.81.94

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.