Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 22 de Setembre del 2020
TEATRE

L’Auditori arranca amb nova temporada i mides de seguretat

El 26 de setembre s’alçarà el teló amb l’obra “Malson en la Comèdia” i tornarà a pujar-se per a oferir la millor òpera, flamenc i música de Beethoven

Per a aquesta nova temporada, l’Auditori compta amb alguns dels espectacles que van haver de ser cancel·lats a causa de la pandèmia, com a “Pesadilla en la comedia”, amb Enrique San Francisco i Miki D’Kai, que inauguraran la temporada el dia 26 de setembre o “La cort del faraó” a càrrec de la Companyia Teatral Clàssics de la Lírica per al 3 d’octubre.

 

La gran cita musical serà el 27 de setembre, dia en què l’Auditori retrà homenatge a L.V. Beethoven en el 250 aniversari del seu naixement. La Novena Simfonia, Patrimoni Cultural de la Humanitat des de 2001, serà l’obra que interpretarà la OFMAN (Orquestra Filharmònica de Castella-la Manxa).

 

També musical és “Vents de Broadway” (17 d’octubre), la proposta que ens porta el quartet de saxofons Porpra Pansa, un passeig a través dels grans musicals, des dels més clàssics com a Cabaret o Chicago fins a l’actualitat més recent dins d’aquest meravellós gènere.

 

La comèdia arribarà a l’Auditori de la mà de Josema Yuste i Teté Delgado, els qui protagonitzen una nova versió de “Sigues infidel i no mires amb qui” (18 d’octubre), la comèdia que va fer riure a tota una generació i que continua representant-se en els teatres de tot el món des que fóra estrenada en 1972.

 

El flamenc també té el seu buit en la programació d’aquests mesos. “Ferro” (31 d’octubre) és el nou muntatge de la balladora Adriana Bilbao en col·laboració amb el cantant basc-francés Beñat Achiary, un espectacle que parla de vida, de mort, de la necessitat d’abandonar la llar, d’integració, d’amor, del paper de les dones, de la pèrdua, del dolor, i de la superació de l’adversitat, tot això en un context concret, el miner- industrial basc.

 

L’Auditori de Torrent aposta en aquests mesos pels espectacles per a tots els públics. Així, grans i xicotets podran gaudir de dues propostes músic-teatrals: “La caixa dels joguets” un conte amb la música de Claude Debussy com a teló de fons; i “Momo i l’enigmàtic compàs del temps”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.186.218

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.