Diumenge, 29 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 18 de Setembre del 2020
EDUCACIÓ

Primers positius en dos col·legis de Torrent dues setmanes després de l'inici de curs

Es tracta d'un docent de secundària del col·legi Madre Sacramento i dos alumnes del col·legi d'infantil i primària Les Terretes. En tots dos casos no s'han tancat aules.

Dues setmanes després de l'inici del curs escolar, dos col·legis de la localitat ja han detectat 3 casos de coronavirus. Un d'ells en un docent de secundària del col·legi concertat Madre Sacramento i altres dos alumnes del col·legi públic Les Terretes. En el cas de Madre Sacramento, el col·legi ha emés un comunicat informant "que només fa classe en un sol grup de primer de secundària". En el cas del col·legi Les Terretes, el centre amb més aules del la ciutat, han sigut contagiats dos alumnes d'una classe d'infantil i una altra de primària.

De moment, en ser contagis aïllats no es consideren brots, de fet no està confirmat que hagen sigut contagis dins dels propis centres. En el cas del col·legi Madre Sacramento, s'ha activat el protocol establit, "S'ha aïllat des de fa dos dies al professor i als seus familiars convivents i s'ha aïllat preventivament als professors amb els quals podria haver tingut contacte estret". Des del propi centre han volgut aclarir que "no hi ha hagut contacte estret amb els alumnes, per la qual cosa l'alumnat no s'ha vist afectat".

[Img #10444]

 

 

En el cas del col·legi públic Les Terretes, segons ha informat el centre als pares i mares, "a causa de l'excel·lent actuació en l'àmbit familiar, no s'ha d'aïllar a cap membre de la comunitat educativa". També expliquen, en aquesta carta remesa per Salut Pública, "el centre ha seguit tots els passos marcats per protocol sanitari i està seguint en tot moment les instruccions de Sanitat Pública". També s'ha volgut recordar als pares i mares del centre que, "s'han d'extremar les mesures de prevenció i higiene i que es done compliment rigorosament les indicacions de les autoritats sanitàries, per a aconseguir que l'escola siga un espai segur".

L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha fet una crida a la tranquil·litat: "Tenim a 29.000 persones que treballen en l'àmbit educatiu i és probable que se succeïsquen aquest tipus de situacions, però cal estar tranquils, perquè si es compleixen els protocols sanitaris, com s'estan complint, els col·legis són espais segurs". També han volgut recordar que "cal continuar complint amb les distàncies de seguretat, la rentada de mans i l'ús de la mascareta"..

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.140.197.10

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.