Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 18 de Setembre del 2020
ESPORTS

Comencen les obres en el trinquet de Torrent per a dotar-ho d’uns nous vestuaris

Amb la nova construcció es modificarà l’accés anterior que estava en el mur de la pròpia pista de joc i es crearà una entrada des de la via pública

Des que a la fi de 2018 l’Ajuntament de Torrent adquirira el trinquet del carrer València convertint-lo en una instal·lació municipal, es va donar inici a un programa d’inversions i rehabilitació amb l’objectiu de millorar les històriques instal·lacions. Entre les moltes actuacions que s’han dut a terme, ara ha arribat el torn de dotar a l’edifici amb “uns nous vestuaris accessibles i que complisquen amb totes les condicions necessàries, donant resposta al Club de Pilota i a tots els torrentins i torrentines que utilitzen el trinquet”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Susi Ferrer.

 

Amb una inversió de 71.138 €, després de les actuacions, el *trinquet comptarà amb dues unitats de condícies-vestuaris (accessibles) i un magatzem. D’aquesta manera, es modificarà l’accés anterior que estava en el mur de la pròpia pista de joc i que perjudicava la pràctica esportiva. A més, la nova construcció s’adossa a la mitgera de l’edifici confrontant d’habitatges, deixant un corredor d’accés al costat del mur del Trinquet i dotant d’un accés directe des de via pública (carrer Verge del Bon Consell).

 

El projecte d’obres, que va donar inici la setmana passada, està emmarcat en el programa “Estalviar per a invertir” del fons d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), pertanyent al superàvit amb el qual el consistori va tancar l’exercici de 2019.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.91.19.28

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.