Dilluns, 17 de Juny del 2024

Actualitzada Dilluns, 17 de Juny del 2024 a les 16:09:59 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 18 de Setembre del 2020
SANITAT

Moren 3 residents de Lope de Rueda i ja són 61 els morts amb coronavirus a Torrent

Creix el nombre de positius un 1,3% diari fins als 844 casos, 33 més en els últims tres dies

La segona ona s'ha cobrat ja 6 morts i suma més positius que els registrats en la primera ona de març a maig. Segons ha pogut confirmar de fonts oficials, 3 residents haurien mort recentment en la residència Lope de Rueda, on es va produir a l'agost un contagi massiu que va afectar els 44 residents i 27 treballadors del centre. La residència, que va ser intervingut per la Generalitat, va traslladar a 6 residents a l'Hospital General per a realitzar un major seguiment.


La primera dels senyals es va produir aquest dilluns quan segons ha pogut saber L'Opinió de Torrent es va produir la defunció d'un resident. Aquest dijous Generalitat confirmava a aquest periòdic la defunció de 3 residents que corresponen amb la residència Lope de Rueda de Torrent. Amb aquests tres últimes defuncions ja són 6 els registrats en la segona ona, i 61 en total a la ciutat.



REPUNT DE CASOS DE CORONAVIRUS
Torrent ha patit un xicotet repunt de casos en l'última actualització de dades oferides pel portal estadístic de la Generalitat. Després de cinc actualitzacions a la baixa, l'increment diari de casos ha pujat de 0,9% diari a 1,3%. Segons aquest portal, Torrent hauria sumat 33 casos enfront dels 30 anteriors, la qual cosa incrementa l'acumulat de casos fins als 844.


Per part seua, la taxa de PCR+14 dies ha baixat lleugerament de 121 a 116 casos per cada 100.000 habitants, un 4,2% de baixada. No obstant això, aquest dau continua sent poc fiable ja que malgrat baixar els casos quinzenals continuen pujant l'acumulat a conseqüència de l'endarreriment en els resultats.


La situació en els centres de Salut continua sent d'embós. Les cues en els centres de Salut continuen succeint-se a causa de les proves PCR, consultes i resultats d'analítiques. Este matí molts torrentins feien cua amb paraigües esperant el seu torn.


Des de l'Ajuntament han assenyalat que les dades relatives a anàlisis d'aigües residuals en les últimes setmanes segueixen de moment en nivells acceptables per davall de les que es van registrar el mes d'agost, moment en el qual es va donar un pic de nous casos

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.60.166

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.