Dimecres, 21 de Octubre del 2020

Actualitzada Dimecres, 21 de Octubre del 2020 a les 11:18:01 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 17 de Setembre del 2020

PP

El PP reclama el funcionament de les càmares de la Central de Trànsit de Torrent

Folgado: “hui en dia, les càmares de trànsit es troben inactives, per la qual cosa davant qualsevol incidència en el trànsit de la ciutat, la seua utilitat és completament nul·la."

La Portaveu del Grup Popular, Amparo Folgado, ha mostrat el seu suport a la reclamació que, el Sindicat Professional de Policies Locals i Bombers (SPPLB), respecte a l'abandó que pateix l'Oficina de Gestió de la Mobilitat de Trànsit i la seua xarxa de dispositius per tota la ciutat, posada en marxa pel govern local del PP en 2011. Per això, hui ha visitat les instal·lacions ubicades a l’Hort de Trènor per a poder comprobar-ho de primera ma. 

 

 

El SPPLB ha denunciat que les càmares de trànsit, en estos moments, són totalment inservibles, així com els panells informatius per al trànsit, donada la nul·la inversió i interés per part del govern local per a mantindre este servici públic. Fonts del sindicat han expressat que l'abandó en este departament suposa no poder col·laborar amb la resta de Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat, que recorrien a les imatges gravades per estes càmares per a l'esclariment de fets delictius, o per a solucionar disputes relacionades amb el trànsit entre particulars.

 

La Portaveu popular ha destacat que “hui dia, les càmares de trànsit es troben inactives, per la qual cosa davant qualsevol incidència en el trànsit de la ciutat, la seua utilitat és completament nul·la. A més, la resta de dispositius per a la gestió del trànsit, que en el seu moment implantarem des del govern local, presenten una situació deplorable, inservibles per a conductors i autoritats”.

 

Folgado també ha reclamat que es torne a posar en marxa la web municipal de mobilitat, des d'on qualsevol ciutadà podia consultar l'estat del trànsit a la seua ciutat, a més de poder visionar les imatges que les càmares de trànsit recollien en directe.  

 

Folgado també ha afirmat que “la reducció de la plantilla de la Policia Local, l'eliminació de la Policia de Barri i el no funcionament de les cambres de control del trànsit i seguretat, fan que s'incremente la sensació d'inseguretat ciutadana a Torrent”.

 

Instal·lacions per valor de 1,5 milions d'euros

 

Al març de 2011, amb el PP en el govern local, es va inaugurar l'Oficina de Gestió de la Mobilitat, que per a la seua posada en marxa va tindre una inversió de 1,5 milions d'euros. Esta inversió comprenia la sala de pantalles, on els agents rebien en temps real dades del trànsit que els permetien regir d'una forma més adequada la mobilitat a la ciutat, sensors del flux de trànsit i una vintena de càmares.

 

A això se sumava una pàgina web on poder consultar l'estat del trànsit, un servici d'atenció telefònica per a consultes i temes relacionats amb la mobilitat, a més de panells informatius per a una bona informació de conductors i usuaris de les vies públiques. 

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
35.172.236.135

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.