Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 14 de Setembre del 2020
POLÍTICA

Gil: “Ciutadans Torrent és exemple de la política útil, moderada i de centre"

Els tres diputats provincials de Ciutadans s'han reunit amb els regidors de la formació taronja a Torrent per a coordinar esforços

La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació de València, Rocío Gil, ha destacat que Cs Torrent és exemple de la política útil, moderada i de centre, que té com a únic objectiu el bé comú”. “Així ho han demostrat donant suport a uns pressupostos necessaris fa uns mesos i així ho estan demostrant ara amb el seu treball constant en les àrees que gestionen a l'Ajuntament després d'arribar a un acord de govern al juny”, ha defensat. 

 

La diputada juntament amb els diputats provincials de Cs, Jesús Gimeno i Juan Córdoba, s'ha reunit amb els regidors de Cs Torrent, Raúl Claramonte i Toni Nebot per a “coordinar esforços i millorar el municipi de l'Horta Sud”, ha indicat Gil. 

 

Els diputats i regidors també s'han reunit amb l'alcalde Jesús Ros i el regidor Andrés Campos. Posteriorment, els diputats i regidors de Cs han visitat El Vedat on, segons Gil, “hem pogut comprovar la bona gestió de Raúl Claramonte per a mantindre la urbanització neta i segura”. 

 

Per part seua, el portaveu de Cs Torrent, Raúl Claramonte, ha explicat que “hem estat revisant inversions de Diputació que afecten les àrees que gestiona Cs com són la de mercats no sendentaris, mobilitat i El Vedat”. En aquesta línia, ha concretat, “els he mostrat el tallafocs del Vedat i els dispositius antiincendis que fan que siga una urbanització segura contra el foc. "Encara més quan posem en marxa, abans que acabe l'any, una Brigada Forestal Permanent”, ha conclòs.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.186.72

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.