Dissabte, 11 de Maig del 2024

Actualitzada Divendres, 10 de Maig del 2024 a les 13:15:42 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 13 de Setembre del 2020
FUTBOL

El Torrent CF goleja 3-1 a un rival directe del seu grup en Tercera Divisió

Santi Marín va donar entrada a gran part dels nous fitxatges en una prova de foc del que pot ser la lliga

El Torrent CF comença a juntar peces i ja sona com un motor de Tercera Divisió. Els de Santi Marín es van prendre aquest cinqué partit de pretemporada molt seriós davant el Villamarxant, un dels rivals directes del seu grup en la seua nouvinguda a Tercera Divisió. El conjunt taronja va tornar a posar en l'onze inicial sota els pals a Charly. En la saga va estar Vicent i també va posar a Josevi, que va donar mostres de la seua qualitat en el centre del camp. El la davantera va estar Michel acompanyat de Yassine.

Sense públic en la graderia del Sant Gregori per protocol Covid, el tercer partit a casa de pretemporada va ser quasi un passeig per als torrentins, que van demostrar bones sensacions i un ritme molt alt. En la primera part van marcar Marc López en una jugada en la qual es va quedar només enfront del porter i Yassine va fer el propi des del punt de penal. En la represa, el conjunt groc va acurtar distàncies, però Alberto Germán va rematar la faena amb un gol que va deixar sentenciat el partit amb el 3-1 de resultat final. 

 

En entrenador Santi Marín ha destacat les bones vibracions de l'equip que "a poc a poc es va endollant i es nota que cada dia la màquina més greixada". El tècnic torrentí continua provant jugadors en aquesta pretemporada i espera comptar amb més peces abans que acabe la preparació. L'equip encara ha de demanar-se al Quart de Poblet, al Castelló B, i a un rival directe com és el Paterna CF el pròxim 27 de setembre.

 

Invictes en el cinqué partit de pretemporada Primera parte salieron:
Santi va alinear davant el Vilamarxant a Charlie, Juanjo, Hugo, Galindo, Josevi, Mengu, Marc, Boris, Yassine, Michel, Fluixà. També participaren Peris, Cesar, Jordi Ramon, Alberto, David, German, Jefrie, Tobarra (portero juvenil), Yuste, Cristian y Pedro. L'equip taronja va empatar el seu primer partit a casa davant l'Alboraia, va guanyar 0-2 davant el Picanya i ha empatat 1-1 davant el Olimpic. Amb el resultat davant el Villareal C 00, suposa que l'equip porta 2 victòries i 3 empats en el seu calendari de pretemporada.

 

A causa del retard de l'inici de la lliga, el club ha acordat dos nous enfrontaments davant l'Alzira i Mestalla per al 3 i 6 d'octubre, data en la qual si es deixara entrar públic podria ser la presentació de l'equip.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.83.150

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.