Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 11 de Setembre del 2020
PP

Aprovada la borsa d'ocupació enfront de la COVID-19 impulsada pel PP de Torrent

Folgado: “La finalitat d'esta borsa és doble: cobrir les necessitats especials de neteja, que la pandèmia obliga a realitzar, als carrers del nostre municipi i brindar l'oportunitat als ciutadans més vulnerables, que hagen perdut el seu lloc de treball amb la crisi, a poder tornar al mercat laboral i tindre un ingrés a fi de mes”.

El Ple de l'Ajuntament de Torrent del mes de setembre ha aprovat la moció, presentada pel Grup Popular en el consistori, que proposa la creació d'una borsa d'ocupació per a les tasques de desinfecció i intensificació de neteja de vies públiques arran de la COVID-19. Borsa d'ocupació que està destinada a persones en situació d'especial vulnerabilitat.

 

La Portaveu del Grup Popular, Amparo Folgado, ha celebrat que el Ple municipal haja emés el seu vot afirmatiu unànimement per a la creació d'esta borsa d'ocupació. “La finalitat d'esta borsa és doble: cobrir les necessitats especials de neteja, que la pandèmia obliga a realitzar, als carrers del nostre municipi i brindar l'oportunitat als ciutadans més vulnerables, que hagen perdut el seu lloc de treball amb esta crisi, a poder tornar al mercat laboral i tindre un ingrés a fi de mes”.

 

Per a la constitució d'esta borsa d'ocupació, els populars també afegien en la seua proposta la realització d'activitats formatives, per part de l'empresa de neteja o el consistori, en tasques de desinfecció, productes químics i la seua manipulació. Amb este segon punt, el PP pretén que els integrants de la borsa triats per a realitzar estos treballs, a més d'una experiència laboral, adquirisquen una sèrie de coneixements que enriquisquen el seu currículum, obrint les seues portes a llocs de treball futurs en este sector.

 

Esta mesura, també a proposta del PP, ja va ser inclosa en el Pla d'Actuació Municipal enfront de la COVID-19, que va ser aprovat per tots els grups municipals en el ple ordinari del mes de juny. En concret el punt 1.19 d'este pla recull com a mesura la “Creació d'una borsa de treball social”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.51.117

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.