Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 11 de Setembre del 2020

Torrent convoca el 6é concurs ‘Pintura Mural TorrentJove, La paret pintada’

El certamen té com a objectiu promoure la creativitat dels artistes urbans, al mateix temps que impulsa la creació espais artístics atractius en el municipi

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Torrent convoca, a través del Centre d’Informació Juvenil (CIJ), el 6é Concurs de ‘Pintura Mural TorrentJove, la paret pintada’, una aposta del consistori per l’art urbà que pretén posar en valor la creativitat i el talent dels i les artistes muralistes a la ciutat.

 

La convocatòria, oberta a totes les persones majors d’edat interessades a participar tant de manera individual com col·lectiva, contempla una dotació econòmica de 7.000 € per a un mínim de dos i un màxim de quatre projectes seleccionats. Els guanyadors i guanyadores del concurs plasmaran les seues obres en les façanes situades en la zona de l’estació del metro a l’entrada de Torrent, fent més atractiu i colorit l’accés a la ciutat.

 

Partint d’una temàtica i tècnica lliures, els artistes poden consultar les parets posades al servei del concurs en les bases de la convocatòria (https://bit.ly/33k3STi) per a així poder ajustar els seus projectes a l’espai real. Per a participar s’haurà de presentar un esbós del treball artístic proposat, indicant la superfície a intervindre, així com tots aquells elements que puguen ajudar a interpretar el projecte, com ara textos explicatius o recursos inspiracionals.

 

Els interessats a participar poden presentar les seues propostes, de manera individual o per equip, fins al 8 d’octubre de manera presencial en l’Espai (Centre d’Informació Juvenil) o a través de correu postal o del correu electrònic torrent@joves.net

 

L’execució dels treballs està prevista per a abans de finalitzar el mes de desembre de 2020 i vindrà a completar la galeria d’art urbana a la qual, any rere any, s’està donant forma als carrers de Torrent amb la participació de nombrosos artistes urbans.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.130.13

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.