Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 10 de Setembre del 2020

Convocades les ajudes a associacions i entitats culturals

Es valoren les activitats encaminades a la promoció cultural a través de plataformes online en el context del Covid-19

Amb l’objectiu de promoure el desenvolupament de les activitats culturals a la ciutat, l’Ajuntament de Torrent, a través de la seua Àrea de Cultura, ha obert la convocatòria per a sol·licitar la concessió de les subvencions dirigides a associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre que desenvolupen els seus projectes en l’àmbit territorial del municipi.

 

A través d’aquestes ajudes, que compten amb un pressupost total de 32.000 € i que podran sol·licitar-se telemàticament fins al 5 d’octubre, el consistori cerca donar suport, fomentar i difondre tot tipus d’activitats vinculades a la cultura, la llengua i el patrimoni valencià, així com l’exercici d’activitats dirigides a millorar el coneixement i el gaudi de la cultura per part de la ciutadania. “Aquestes subvencions són una clara aposta per la dinamització de la cultura a la nostra ciutat, així com per posar en valor la nostra llengua, tradicions folklòriques i patrimoni”, ha explicat la regidora de Cultura, Susi Ferrer.

 

Per a garantir la riquesa cultural de Torrent, així com la varietat de les propostes dirigides a tots els públics, les bases de la convocatòria contemplen una categorització de les activitats segons les quanties econòmiques de les ajudes: teatre (8.500€), ball (8.000€), pintura (600€), literatura (2.500€), valencià (1.500€), música (2.500€) i resta d’activitats (8.400€).

 

Cal destacar que a l’hora de valorar la concessió o denegació de les ajudes, així com la seua quantia econòmica, es tindran en compte criteris com el benefici per a la ciutadania, les persones a les quals van destinats els projectes, el caràcter intergeneracional i inclusiu dels mateixos o la seua innovació i originalitat. A més, enguany s’ha incorporat un nou criteri de valoració en reconeixement de totes aquelles activitats encaminades a contrarestar els efectes del Covid-19 en l’àmbit de la cultura. En aquests casos es contemplarien exemples com la promoció cultural a través de formats web o transmissions online durant els últims mesos com una forma d’entreteniment i formació en un context de crisi sanitària.

 

Les sol·licituds hauran de realitzar-se a través de la seu electrònica de l’ajuntament i hauran d’anar acompanyades de la documentació que acredite els projectes o activitats. Les bases i els tràmits poden consultar-se a través del següent enllaç:


https://www.torrent.es/torrentpublic/inicio/serveis/ajudessubvencions.html

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.38.3

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.