Dissabte, 01 de Octubre del 2022

Actualitzada Divendres, 30 de Setembre del 2022 a les 19:06:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 09 de Setembre del 2020
JOVENTUT

El 16è concurs de fotografia TorrentJove premiarà les millors instantànies sobre viatges i ciutats

El certamen té com a objectiu promoure la fotografia com a mitjà d’expressió i creativitat entre els joves de 16 a 35 anys

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Torrent convoca, a través del Centre d’Informació Juvenil (CIJ), el setzè Concurs de Fotografia TorrentJove que, en aquesta edició, premiarà les millors instantànies sobre ciutats i viatges. “Amb aquest concurs volem fomentar la participació de la gent jove i contribuir al desenvolupament de la seua creativitat, promovent la fotografia com a mitjà d’expressió artística, d’idees i d’emocions”, ha assenyalat la regidora de Joventut, Marina Olivares.

 

En aquesta ocasió, el concurs va dirigit temàticament a la presentació de composicions que mostren una visió de l’espai social i natural, de vida i trànsit ciutadà, així com les imatges inspiradores que capten moments i situacions fugaces i irrepetibles que transmeten el punt de vista personal del fotográf/a.

 

D’una banda, poden participar fotografies que tracten sobre la ciutat com a paisatge i espai de convivència en les quals es pot reflectir qualsevol aspecte d’una urbs, detalladament o a nivell general, com és el cas de la seua arquitectura, els seus carrers o els seus habitants.

 

D’altra banda, també es vol donar protagonisme a la fotografia de viatges en les quals s’arrepleguen tot tipus de motius dels llocs visitats com a imatges de paisatges, vida animal, ciutats o qualsevol tipus d’activitat duta a terme per la població local que reflectisquen una cultura, entorn o manera de vida.

 

Els i les participants, joves de 16 i 35 anys, podrà presentar en format imprès i digital fins a un màxim de tres fotografies que hauran de ser lliurades, de forma presencial o través del correu, en L’Espai (Edifici Metre, 2a planta, Avinguda al Vedat núm.103, 46900 Torrent) en horari de dilluns a divendres 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores, i els dissabtes de 10 a 13 hores.

 

El termini de presentació de les propostes finalitzarà el dia 8 d’octubre de 2020.

 

Quant als premis, les bases del concurs estableixen quatre categories: un primer premi de 700 euros, un segon de 600 euros, un premi a la millor col·lecció (sèrie de 3 fotografies) de 1.100 euros i un últim a la millor fotografia d’autor/a local de 600 euros.

 

El jurat seleccionarà fins a un màxim de 50 fotografies, sobre la base de l’originalitat de les obres, sensibilitat i qualitat artística, i amb elles s’elaborarà un catàleg i una exposició en l’Espai de l’Edifici Metre. El resultat del concurs es farà públic en el primer trimestre de 2021 i es comunicarà a tots els participants..

 

Tota la informació, així com les bases completes del concurs, poden consultar-se en https://bit.ly/2gx5pdx i realitzar qualsevol tipus de consulta en el número de telèfon 96 111 18 53.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.49.228

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.