Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 08 de Setembre del 2020
COVID-19

Les associacions ja poden sol·licitar les subvencions per despeses del Covid-19

El terme de presentació de les sol·licituds a través de la web municipal finalitzarà el 5 d’octubre

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’Àrea de Ciutadania, ha obert el terme de presentació de sol·licituds per a optar a les subvencions destinades a les associacions veïnals i entitats ciutadanes. Aquestes ajudes tenen com a objectiu impulsar i estimular la participació del teixit associatiu del municipi, així com fomentar la posada en marxa de nombrosos projectes socials o formatius en benefici de la ciutadania, incloent tot tipus d’activitats encaminades a contrarestar els efectes del Covid-19.

 

Les sol·licituds hauran de realitzar-se de forma telemàtica a través de la seu electrònica de l’ajuntament i hauran d’anar acompanyades de la documentació que acredite els projectes o activitats. A l’hora de valorar la concessió o denegació de les ajudes, així com la seua quantia econòmica, es tindran en compte criteris com el benefici per a la ciutadania, les persones a les quals van destinats els projectes, el caràcter intergeneracional i inclusiu dels mateixos o la seua innovació i originalitat.

 

El pressupost destinat a aquestes ajudes és de 28.000€ i, en funció de la puntuació obtinguda a partir dels criteris establits, les subvencions contemplades variaran des dels 700€ als 3.000€.

 

Poden consultar-se les bases de la convocatòria i realitzar els tràmits telemàtics fins al 5 d’octubre a través del següent enllaç web:


https://www.torrent.es/torrentpublic/inicio/serveis/ajudessubvencions.html

Normes d’ús dels locals municipals

Amb la finalitat de garantir les mesures sanitàries establides, al llarg dels últims mesos el consistori torrentí ha estat en permanent contacte amb les associacions de la ciutat i ha establit uns protocols d’ús per als locals municipals, tals com el control de les persones assistents per a garantir la traçabilitat en cas de contagi, així com l’establiment d’un aforament màxim.

En aquest sentit, i aplicant la nova normativa establida per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, s’ha comunicat a les associacions que durant el mes de setembre no es podrà realitzar cap mena d’activitat docent, cultural, lúdica o musical en els locals públics que supere la reunió de 10 persones. D’aquesta manera, en funció de l’evolució epidemiològica, l’Ajuntament de Torrent adaptarà les mesures sanitàries a les necessitats establides de cada moment per a garantir la salut de tots els veïns i veïnes del municipi.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.183.89

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.