Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 11:36:02 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 08 de Setembre del 2020
POLÍTICA

El Ple municipal de Torrent votarà NO a canviar el nom de l'Avinguda Juan Carlos I

Compromís critica que PSOE, PP, Cs i VOX hagen votat en contra en la comissió informativa on s'ha debatut el canvi a avinguda de Sobirania Popular

Si no canvia res. Este dijous el ple municipal votarà en contra de la moció presentada per Compromís per Torrent per a llevar el nom Juan Carlos I a la principal avinguda d'accés a la ciutat. Els ecovalencianistes han proposat el canvi a "Avinguda de la Sobirania Popular" motivats per "el gran volum d’informacions sobre les presumptes irregularitats de l’Ex monarca, investigades amb caràcter oficial per la Justícia Suïssa i Britànica,  així com l’actual canvi de residència, fora del territori espanyol, per part de Juan Carlos de Borbón".

 

Compromís per Torrent ha presentat una moció en la que es demana “la necessitat i procedència de canviar el nom de l’Avinguda Joan Carles I, proposant a la Junta de Govern este canvi com a homenatge als valors democràtics i el poder atorgat pel conjunt de la ciutadania a les institucions que la representen.

 

VOTACIÓ EN CONTRA EN LA COMISSIÓ INFORMATIVA

No obstant la proposta dels ecovalencianistes té poques, per no dir nul·les expectatives de prosperar al Ple, donat que a la comissió informativa número 1 celebrada el 28 de juliol passat, tant PSOE, com PP, Ciudadanos i Vox votaren en contra.

 

Pau Alabajos, portaveu de Compromís, lamenta l’actitud del PSOE de Jesús Ros, perquè “a Torrent hi ha moltes més persones de les que representem els dos regidors de Compromís que voldrien que el nom d’aquest personatge desapareguera dels nostres carrers”.  El PSOE es va alinear amb l’extrema dreta a la comissió i té novament una última oportunitat per a defensar els valors democràtics d’igualtat, transparència i honestedat en la gestió pública”, ha explicat Pau Alabajos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.14.142.115

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.