Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 02 de Setembre del 2020
URBANISME

S'obri al trànsit els carrers Sant Pere Alcántara i Garbí després de la seua reurbanització

L'obra va començar a executar-se a la fi de l'any passat i ha comptat amb un pressupost de quasi 420.000 €

Continuant amb el compromís de millora del centre històric de la ciutat de Torrent, l'ajuntament aprofita els mesos d'estiu per a avançar en la remodelació dels diversos carrers del municipi. Les obres del “Projecte de Reurbanització dels carrers Sant Pere Alcántara i Garbí”, emmarcat en el programa d'Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de 2018 de la Diputació Provincial de València, es troben en la seua última fase pel que ja s'ha procedit a l'asfaltat del carrer Garbí i s'estan realitzant les labors de pintat de la senyalització horitzontal, com és el cas dels passos de vianants, i de la col·locació de la señalítica vertical en les diferents vies.


Aquest projecte de reurbanització, que va començar a executar-se a la fi de l'any passat i ha comptat amb un pressupost de quasi 420.000 €, ha tingut com a objecte, d'una banda, la substitució de les seccions viàries en la C/ Sant Pere Alcántara en els trams compresos des de la plaça de Sant Jaume i la C/ Garbí; i, d'altra banda, la reforma de la pròpia C/ Garbí en els trams entre els carrers Pare Méndez i Mª Auxiliadora.


En el cas de Sant Pere Alcántara, s'ha optat per dissenyar una plataforma única, per considerar-la la més apropiada per a optimitzar al màxim l'ample de les voreres i, en conseqüència, obtindre itineraris per als vianants de major grandària, reduint en la mesura del raonable l'ample de la zona destinada a calçada. En aquest sentit, la regidora d'Urbanisme, Inma Amat, ha declarat que “un dels principals objectius és transformar aquest carrer en un espai segur per a tots els veïns i veïnes i, principalment, fer una via accessible perquè totes les persones puguen desplaçar-se, independentment de les seues característiques de mobilitat”.

 

Quant al carrer Garbí, tenint en compte que és una via més ampla que l'anterior, s'ha executat una solució de plataforma segregada, mantenint una zona d'aparcament en un dels seus costats. En tots dos projectes, s'ha inclòs les actuacions corresponents sobre les xarxes de sanejament, pluvials i proveïment d'aigües i s'han renovat les escomeses domiciliàries d'aigua potable.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
107.23.157.16

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.