Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 10:19:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 02 de Setembre del 2020
FUTBOL-SALA

El Hispanic fitxa a Ginés com a entrenador i posa la mirada en la primera divisió

El conjunt torrentí ha reforçat la porteria amb Rebeca Muñoz, procedent del Iecla i Collados, de l'Albacete

El HISPANIC comença a tancar la plantilla de l'equip de cara a una nova temporada en la divisió nacional de plata del Futbol Sala Femenino que començarà presumiblement el 3 d'octubre. Les torrentines tindran enguany un entrenador contrastat procedent del Llevant UD de 1a divisió on va ser el 2n entrenador aconseguint aquesta temporada jugar els Playoff per ell títol. Le acompañarán como segundo entrenador y preparador Físico Dani Jimenez, Javier Jiménez como delegado de equipo, y Joan Fábregas, especialista en recuperación y readaptación deportiva. 
 
En el camp, el club ha reforçant la porteria incorporant a la murciana Rebeca Muñoz procedent de l'HISPÀNIA IECLA, per a seguir amb jugadores amb joventut, experiència i qualitat. També s'ha incorporat a l'equip Lucia Collados, que procedeix del UDAF ALBACETE, i Aida Guijarro, jugadora amb olfacte de gol que arriba del POU DE LES NEUS de Conca. Gemma Escrich, la castellonenca malgrat les seues 18 anys porta tres temporades en la divisió de plata, arriba des del Almassera Ruz FS.

Renova la capitana Aida Francés
L'equip torrentí continua perfilant la plantilla, amb noves renovacions de la passada campanya. La licantina Aida Frances afrontara la seua tercera temporada en el club torrentí, demostrant una altra temporada més ser una de les millors porteres de la categoria. La passada campanya va ser ànima de l'equip a més de portar la capitania, es va destacar sent una de les porteres del grup 2 que més parades va fer durant la competició.

Una altra jugadora important de l'equip, Alejandra Ferrero, ha renovat. La de la Valldigna afrontara la seua segona temporada en l'equip torrentí, jugadora que la passada temporada va demostrar la complicitat amb l'equip arribant a jugar al límit físic en alguns partits. Alejandra aportara compromís, qualitat i dedicació garantida, a més de ser jugadora de club.

La joveníssima Claudia Aceves renova la seua segona temporada amb il·lusió i ganes de continuar formant-se i progressar sobre el parket del 40X20, a més de la seua joventut aportara, la seua força, qualitat, il·lusió, treball i companyonia. Pilar Cavero, la jugadora manxega de Sant Clement afrontara la seua segona temporada en l'equip de Torrent, la seua intel·ligència i joventut ompliren la pista del Anabel Medina de la seua qualitat i esforç.

Finalment, la tarragonina Emma Segòvia, afrontara una altra nova temporada en el quadre torrentino, l'esquerrana prodigiosa de la catalana, ajudara en aquesta nova temporada a portar a l'equip de Torrent a aconseguir els objectius marcats pel club, la seua qualitat i lliurament seran claus per a sumar victòries en la competició.
 
 
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.213.209

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.