Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 02 de Setembre del 2020
DEPORTES

El Torrent CF jugarà amb l'Alzira, Saguntí i Villareal en el grup Nord de Tercera Divisió

Els de Santi Marín iniciaran la competició el 18 d'octubre, que es retarda al 18 d'octubre i tindrà un màxim de 1.000 espectadors

El Torrent CF ja té rivals per al seu retorn a Tercera Divisió. L'equip torrentino, que comptarà amb un dels pressupostos més modestos de la divisió, haurà de fer de matagigantes. Els grans de la divisió, que s'ha partit en dos grups geogràfics, seran l'Alzira, Saguntí i Villareal C, que seran els seriosos aspirants a una de les 2 places d'ascens a Segona B que donaria classificar-se entre els tres primers.

Els de Santi Marín hauran de lluitar per quedar sisens per a optar a l'altra liguilla per una de les places d'ascens. Per a això, lluitarien amb l'Acer, Catarroja, Benicarlo, Roda, Paterna, Silla, i Villamarchant. Els que queden fora d'aqueixa lluita haurien de lluitar per a conservar la categoria en una segona fase de la qual se salvarien 4 i descendiria la resta.

També es coneix com serà l'accés al camp. Es permetrà un aforament del 75% amb un màxim de 1.000 persones, la qual cosa pot beneficiar al Torrent aquesta temporada, ja que el club rondava els 500 abonats l'any passat. Conegut això, el Torrent ja està preparant la seua campanya d'abonaments per a aquest nou any amb limitacions per la pandèmia.

Primera victòria del Torrent CF en pretemporada davant el Picanya
Dos gols de Borja i Michel van donar la victòria als taronges en el seu segon partit de preparació abans d'iniciar la lliga. Bon partit del nostre equip a domicili, que va dominar de principi a fi davant el Picanya. L'equip de Santi Marín va disposar de diverses ocasions clares per part de Yassine que no va poder materialitzar. En la segona part, Borja després d'un excel·lent llançament de falta i Michel de tret creuat van anotar els gols del conjunt Taronja que segueix la seua posada a punt amb vista a l'inici del campionat.

Marín ha destacat la solidesa defensiva de l'equip, que s'ha mantingut en els dos partits, i el bon acoblament dels nous fitxatges amb els jugadors renovats. En la segona part el mister va aprofitar per a posar en el camp a jugadors a prova així com a jugadors del filial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.200.86

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.