Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 01 de Setembre del 2020
SANITAT

El PP de Torrent demana vacunar de la grip fora dels Centres de Salut

Amparo suggereix fer-ho en els Centres de majors que estan tancats per a evitar possibles contagis de Covid-19

La Portaveu popular a Torrent, Amparo Folgado, ha presentat, a través del registre d'entrada de l'Ajuntament de Torrent, una proposta perquè el consistori habilite locals de propietat municipal per a la pròxima campanya de vacunació enfront de la grip comuna. Està mesurada està encaminada cap a la descongestió dels centres de salut de la ciutat que, a causa de les noves normes sanitàries derivades de la pandèmia originada per la COVID-19, han vist com els seus serveis d'atenció s'han saturat, produint-se interminables cues a les seues portes, així com un col·lapse de les línies telefòniques d'aquests centres.

La principal població objecte d'aquestes campanyes anuals, per a combatre el virus de la grip comuna, coincideix precisament amb la població de risc de l'actual virus que ha desencadenat una pandèmia mundial, la COVID-19. Segons ha apuntat Folgado, “hem d'evitar en la mesura que siga possible les situacions de risc per a la població més vulnerable enfront de la COVID-19, per la qual cosa traure la vacunació enfront de la grip comuna dels centres de salut ajudarà a protegir a aquests ciutadans del nou coronavirus”.

Actualment, l'administració municipal disposa de diversos locals de la seua propietat que, donades les circumstàncies actuals de pandèmia, romanen tancades al públic sine die, a l'espera d'una millora de la situació sanitària. Espais com a centres de majors o seus d'associacions veïnals i culturals es troben actualment en aquesta situació, per la qual cosa serien una bona opció per a dur a terme aquesta campanya de vacunació.

La Portaveu popular ha indicat que “locals propietat de l'ajuntament, tancats temporalment per la pandèmia, són idonis per a convocar als ciutadans a vacunar contra la grip comuna, tot unit a una planificació i citació espaiada d'aquests pacients. D'aquesta manera es dóna ús a instal·lacions municipals, es protegeix a la població enfront de malalties com la grip comuna i COVID-19, a més d'ajudar el sistema sanitari a descongestionar-se”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.114.94

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.