Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 31 de Agost del 2020
ESPORTS

El Torrent CF prepara davant el Picanya el seu segon partit de pretemporada en Tercera

Els de Santi Marín van empatar en casa el passat dissabre davant l'Alboraia en la preparació de l'inici de lliga el 4 d'octubre

La sang taronja ja comença a bategar pel terreny de joc. Els de Santi Marín van jugar en un Sant Gregori buit i sense públic el primer dels huit partits de la pretemporada del retorn a Tercera Divisió. En el camp ja es va poder vore a alguns dels nous fitxatges de l'equip. Els torrentins van empatar 0-0 en un partit de rodatge en el qual van trepitjar també el camp els jugadors de la columna vertebral de l'equip la passada temporada.

El capità de l'equip Pedro Moreno ha sigut un dels últims a confirmar el seu renovació. Li van seguir Yuste i Boris, aquest últim un fix del tècnic torrentí en la banda esquerra de l'atac aquesta temporada. Esta setmana també s'ha conegut el fitxatge Vicent Fluixà, defensa central format en el Llevant UD i que ha militat ja en categoria nacional en Saguntí, Alzira i Benigànim, i que haurà de fer-se un buit entre Galido i Beguer.
 
Calendari de pretemporada
Per a demà dimarts 1 de setembre, l'equip es desplaçarà a Picanya per a jugar davant un equip en teoria inferior. El 5 de setembre també viatjarà per a visitar a un sempre perillós Olimpic de Xàtiva. Les següents partits seran a casa, presumiblement sense públic, davant el Villareal C i Vila-Marxant. El 16 de setembre s'enfrontaran al Quart de Poblet en el seu camp, i serà el 19 de setembre quan es jugue l'últim partit a casa de pretemporada abans d'iniciar-se la lliga. Abans de l'inici, els de Santi es mesuraran davant el Paterna, un altre gran de la comarca on es podrà vore el nivell de l'equip de cara a l'inici de lliga.

Durant aquest mes el Torrent CF espera acabar signat més jugadors ja que de moment té 15 fitxes. Des del club s'espera un davanter contrastat per a donar gols i alguna perla de la pedrera València CF o del Llevant que reforce al club de cara a afrontar una temporada curta però dura en el seu retorn 27 anys després.

D'altra banda, el club ha anunciat també en les seues xarxes socials el protocol per a minimitzar el risc de contagi per Covid-19 entre els seus jugadors, entrenadors i familiars. Sens dubte, la pandèmia serà el major enemic no sols del Torrent CF sinó de tots enguany.
 
 
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.73.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.