Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 22 de Abril del 2024 a les 13:29:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 31 de Agost del 2020
POLÍTICA

El PP demana a PSOE-Cs no "regalar" a Sánchez els 5,6 milions estalviats de Torrent

Folgado recorda a Ros a en el millor dels casos no serà retornat abans de 15 anys, i és ara que ve quan més fa falta als torrentins

La portaveu del PP a Torrent, Amparo Folgado ha presentat la moció per la qual el Partit Popular en tota Espanya està demanant als seus alcaldes que no entreguen els estalvis dels seus municipis a Pedro Sánchez. Una moció que està deixant en solitari en tots els consistoris al Partit Socialista, fins i tot Ciutadans està votant a favor de la moció del PP, encara que en el cas de Torrent està per veure si es desmarcaria del seu partit a nivell nacional, en ser soci dels socialistes.

Folgado ha afirmat que “l'Ajuntament de Torrent ha d'oposar-se a la cacicada de Sánchez i Ros ha d'oposar-se a la confiscació dels estalvis dels torrentinos que suma més de 5,6 milions d'euros, que en el millor dels casos no seria retornat abans de 15 anys”.

A més, la portaveu dels populars ha recordat que “si Torrent té un romanent de crèdit positiu i superàvit és degut en els últims anys a les retallades de Ros en polítiques de benestar social, família, dona, majors, ocupació, parcs i jardins, medi ambient, patrimoni històric i urbanisme. Diners que ha sigut aportat pels torrentinos via imposats i que ha de retornar-se a ells millorant els serveis a la ciutat, però no, regalant-li-ho al govern de Pedro Sánchez”.

És per això que el Grup Municipal del Partit Popular a Torrent, ha presentat una moció per a ser debatuda i si escau, aprovada en el Ple ordinari del mes de setembre. Moció en la qual es demana a la resta de grups, manifestar el compromís de l'Ajuntament amb la Llei d'Estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera, així com el rebuig a qualsevol mesura tendent a apropiar-se dels estalvis acumulats pel consistori.

En el cas de Torrent, el romanent de tresoreria per a despeses generals en 2019 és de 10.570.196,23 euros, dels quals, descomptant les Inversions Financerament Sostenibles de 2018 i 2019, pendents d'executar, quedarien 5.629.605,52 euros que serien els que podria entregar Ros a Sánchez i per als quals el PP demana l'oposició a la majoria del Ple de l'Ajuntament de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.218.62

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.